| Puiu271 a întrebat:

Salutări TPU! Daca prin absurd iubitul /iubita voastru/ă ar pleca la un bâlci /distractie/petrecere fără voi explicandu-i ca nu puteti sa ajungeți în seara asta la el/ea si ajungeți sigur următoarea zi iar el cu toate astea tot sa plece singur, cum v-ați simti? Cum ati reactiona? Tinand cont ca voi nu faceti nimic fără el/ ea.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ma despart de ea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da ce e omu la inchisoare. Nu mai poate iesi din casa daca tu nu poti?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca prin absurd as avea o relatie, partenera mea ar avea libertatea de a merge la o petrecere fara mine. Bineinteles ca as fi cu ochii pe ea, dar nu m-as baga ca idiotul oriunde e si ea.
Daca ar fi totusi o petrecere la care puteam fi prezent si eu, iar ea evita treaba asta, m-as simti nasol, dar i-as face pe plac. Dupa care ii dau papucii, daca imi sta treaba aia pe cap, sau mai ales daca nu e prima oara thinking

| Drimmero a răspuns:

E trist daca ajung sa depind de partenera si sa nu am viata mea.
Daca pleaca fara mine, dar imi comunica si eu nu pot veni, nu as avea o problema in asta,, acum doar nu as sta lipit de ea, le am si eu pe ale mele. Si daca se intampla sa puna ochii pe altul, aia e, viata merge inainte, ma despart si next, viata merge mereu inainte!

| Celcestietot a răspuns:

Fiecare are libertatea să facă ce vrea. Daca se *** cu cineva, nu trebuie să o facă neapărat la o petrecere, așa că...

| Andreeush a răspuns:

Depinde de situație și de locul unde ar vrea să meargă.
De exemplu, dacă o verișoară a ei ar avea nuntă iar tu nu poți să mergi, ce te aștepți să facă iubita ta? Să nu meargă la nunta verișoarei fiindcă tie se pare tie absurd să meargă fără tine?

| SilentRain a răspuns:

O relatie nu însemna pușcărie, e liber să meargă daca nu ma minte

| SG1995 a răspuns:

God, dacă iubita mea (inexistentă) ar ieși în oraș fără mine nu ar fi dramă, are și ea viața ei.

| Plato a răspuns:

N-ar mai fi iubita mea, din acel moment, daca merge pe sustache. Daca-mi spune si are un motiv bun (gen e formatia ei preferata sau idk) nu ar fi o problema, dar daca merge asa, pe la spate, nu e ok.

Ii vad pe astia cu "nu e la inchisoare". Pai, prietene, pune-ti-o pe publi24 direct, daca nu e la inchisoare. E normal ca intr-un cuplu sa stii unde merge, ce face, de ce merge etc., si nu e normal sa faci lucruri care pot supara, asa, de capul tau.

| SG1995 a răspuns (pentru Plato):

Da e normal să știi ce face, dar e anormal să impui o regulă de genu: "fără mine nu ieși".

| Dalmore a răspuns:

De ce nu faci nimic fara ea, ai vreun handicap și ai nevoie de asistenta nonstop?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-ar deranja
și ar fi trist să nu pot face nimic fără el.