Buna
Fa o sfanta cruce si zii tatal nostru si se termina ace "cosmar"
Poate a fost furtuna.
O zi frumoasa sa ai
înseamnă că mintea îţi joacă feste. Probabil s-a auzit un zgomot de afară şi tu te-ai speriat prea tare, iar mintea şi-a imaginat că era cineva acolo.
Stai calmă.
Numai bine!(:
Totul vine din psihic!
Helaauu, nu mai fi asa speriata/speriat Poate au fost vecinii de la etaj, du-te si mananca, oricum gandeste-te ca e familia ta acolo sa te apere, take care!
Cand o sa simpti pe pielea ta o sa vezi ce vesel vei fi. cum esti si acum, cum poti spune ca e imaginatia mea daca urechile mele au auzit si am simptit vibratia acelor bataturi, era un bocanit puternic!
Poate vecinul tau batea carne pentru gratar. ))))))
In orice caz, ma indoiesc ca era cineva la tine in casa!
Ce zici sa-ti trezesti parintii si sora? Alaturi de ei ar trebui sa te simti mai in siguranta.
Am 16 ani, nu mai pot sa fug la parinti si sa le zic ca am cosmaruri si sa dorm cu ei.
Eu locuiesc singur, da daca imi iau panica noaptea, imi sun toti prietenii din caminele din apropiere si-i chem sa vina sa doarma la mine. E irelevant ce varsta ai, daca ti-e teama de ceva, faci ceea ce trebuie ca sa nu-ti mai fie!
HAHAHAHAHAHA.Tre' sa ne intalnim ca sa-mi dai sapa in gura sau mi-o trimiti prin posta?
Esti bantuit de fantoma ghobogyrol, ca sa scapi de ea trebuie sa sari de 1000 de ori intr-un picior
Te uiti prea mult la filme cu fantome / fenomene paranormale. Eu am 15 ani si sunt mai mereu singura acasa si nu e zii sa nu vad un film de groaza, si cred ca am vazut majoritatea filmelor horror si mister din ultimii ani, ar trebuie sa reactionez asa cand aud pocnituri sau tipete sau tresat noaptea in somn? Asta vine din mintea ta! Zi tatal nostru in gand si incearca sa te gandesti ca doar ti s-a parut!
Ba eu aici mor de frica, dar tu ma iei la misto? si asa mai nu am facut infarct! Lu asta ii arde de misto
In primul rand mai bine ai sta cu parinti tai in camera Pt ca fenomene paranormale chiar exista nu vreau sa zic mai mult pentru ca e sacaitor
Eu cred ca ti sa parut.Nu ai de ce sa te temi, du-te si mananca linistit/linistita.