Cred ca in mintea ta te credeai mult mai sus decat ceilalti.Nu vreau sa te supar dar la tine caderea a fost cam prea de la inaltime.Din cauza caracterului tau.Cred ca ai cam revenit cu picioarele pe pamant acum.De asta esti foarte deranjat.Crede-ma ca nu ma bucur ca esti in aceasta stare.Am avut si eu depresii.Dar am trecut peste ele.Si numai EU am putut face asta.Prin schimbarea modului de gandire.
Bună seara, îmi pare rău, aşa e viaţa, când ţi-e lumea mai dragă eşti diagnosticat şi ai multe probleme... Eu spun să te rogi la Dumnezeu iar eu ce pot spune, nu aş reacţiona în nici un fel dacă aşa a fost să fie, nu te mai gândi la asta şi fi optimistă.
O seară bună!
Hei :*
Imi imaginez cum te simti.Fiecare avem momente in viata ( mai scurte sau mai lungi ) in care ne simtim extrem de prost, ciudat, descurajati cateodata fara motiv.E normal.Si eu am avut si am astfel de stari.De asemenea,si depresiile astea sunt intr-un fel normale,mai ales la varsta noastra, a adolescentei.E in general o perioada grea, plina de tentatii, multa confuzie, stari care ni se par ciudate.Stiu cum e pentru ca si eu sunt adolescenta si trec prin ele.Depresie nu am avut dar acum doi ani in vara am avut o perioada cam de 4 luni in care ma simteam exact ca tine, plus ca aveam ganduri ne la locul lor.Dar mi-a trecut.Este normal sa fii asa.In plus, fiecare om trece in viata cel putin o data printr-o depresie.De multe ori, si un om glumet poate cadea in extrema cealalta, cel mai des in adolescenta.Asa ca nu iti fa griji.Fii sigur, foarte sigur ca va trece cu toate ca probabil acum consideri ca este imposibil.Si eu am simtit atunci, cum am spus, o stare de deznadejde si descurajare totala dar uite ca a trecut.Ca sa te simti mai bine,ia tratamentul prescris, sau daca nu ai unul, cere, si bea ceai de sunatoare, calmeaza.Ai putea sa iei si pastile cu magneziu, diminueaza stresul.De asemenea, mananaca multe alimente ce contin magneziu si/sau calciu. Ajuta mult, crede-ma.
Sper ca te-am ajutat.Si nu uita, tine capul sus. Dupa ploaie, iese mereu soarele.Iti garantez ca imi vei da dreptate