anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saluttttyysss

sunt timid, foarte timid cand vorbesc cu vreo fata si nu am avut niciodata vreo prietena cu care sa vorbesc(ma refer la o simpla amica)desi am 16 ani. sunt linistit, nu-mi pierd noptile prin discoteci, prefer sa stau acasa sa ma culc sau sa ma uit la televizor. prietenii mei fac glume pe seama mea ca nu o sa am niciodata o prietena si tot felul de astea. ar trebui sa ma ingrijorez in privinta asta?

4 răspunsuri:
| Laaaaaaaaaw a răspuns:

Nuuu! O sa iti gasesti cu siguranta o prietena, la momentul potrivit happy... Totusi daca iti doresti incearca sa nu mai fii timid cu fata/persoana respectiva cu care vorbesti. Incetul cu incetul o sa iti mai dai drumul happy, incearca sa porti discutii cat mai lejere cu ea.
Mult succes! big hug

| ionutzul31 a răspuns:

Nu cred ca ar fi un motiv de ingrijorare...cred.Nu stiu de ce ar fi motiv de ingrijorare.Cand ai sa iti gasesti o fata ca lumea aia o sa fie, nu te mai ingrijora.
Bafta!

| Vegetariana a răspuns:

Eu, una te apreciez.
In primul rand pentru ca ai avut curaj sa spui asta si in al doilea rand pentru ca beietii ca tin sunt pe cale de disparitie.
Unele fete poate nu te vor aprecia pentru ca esti mai special insa altele o vor face.winking Te asigur.

| Dante947 a răspuns:

Hey! Sincer să fiu, descrierea ta mi se potriveşte şi mie, mai mult sau mai puţin. Eu am 18 ani şi am avut câteva relaţii la distanţă, atâta tot. Ideea e să nu disperi în căutarea unei prietene. Cu timpul, totul vine de la sine, nu trebuie să te stresezi pe tema asta, orice ar spune prietenii tăi. Şi, fie vorba între noi, ei ar trebui să te încurajeze. Baftă!