Nu are rost sa stai si sa-ti pui intrebari, caci s-ar putea ca viata sa treaca pe langa tine in timp ce tu astepti raspunsuri pe care nimeni pna acum nu le-a putut da.Doar nu vrei sa credem ca aici, pe site, vom descoperi adevaruri incognoscibile! Singurul lucru pe care-l poti face este sa mergi alaturi de ceilalti care merg, contemporani cu tine.Nu sta de-o parte, intreband si privind cum ceilalti trec pe langa tine.Viata,daca nu pare sa aiba vreun sens, sigur are un final. Mergi spre el increzator ca ceea ce faci este implinirea unui destin.Ai incredere:chiar daca nu-l stii, odata ce ai venit in lume ai venit cu un scop. Dupa ceea ce vei realiza in viata vei afla la sfarsit care a fost acela. Dar deocamdata, traieste si lasa-i si pe altii sa o faca, adaug eu, ca sa stii ca a intreba e usor, a gasi raspunsuri e mai dificil.Numai bine.
Adevăratul sens este cel pe care îl dai tu. Eu vreau să fiu cât mai bun şi să ajut cât mai mulţi oameni. Pentru mine ăsta este. Asta până mă fac şi eu rău că dau doar de oameni care nu merită (deşi sper să nu se întâmple niciodată).
În concluzie, noi ne dăm sensurile vieţii noastre, fiecare după cum crede
Hmm...sensul vietii este, zic eu, ca atunci cant tragi linie si faci un bilant sa nu te trezesti cu pumnii goi.Sensul vietii este sa poti fi multumit de tine insuti, de ceea ce esti, de ceea ce ai, de cea ce ai realizat.
Era un episod in the simpsons in care homer vorbea cu dumnezeu si il intreba care este sensul vietii. dumnezeu ii spune ca fiecare om afla asta doar cand moare.homer vrea sa afle imediat, iar dumezeu il intreaba:nu mai poti astepta 6 luni? daca vrei sa reusesti in viata, fa cat mai multe lucruri bune.invata mai multe meserii, citeste mult.depinde de ce intelegi tu prin a reusi in viata.care este obiectivul tau? vizualizeaza-l si fa tot posibilul sa devina un fapt.
Parerea mea e ca viata nu are niciun sens.
te nasti, trudesti si mori!
e o tampenie
Viata- nastere, copilarie, adolescenta, iubire, dezamagire, suferinta, matura, greutati, parinte, lucru, batranete, boli, Moarte
Eu cred ca nu ar trebui sa astepti raspunsuri ci sa iti traiesti viata cum a zis april adica nu trebuie sa lasi ca viata sa treaca pe langa tine.Stii viata e scurta si trebuie sa traiesti fiecare clipa chiar daca este un moment de tristete sau fericire.Asa ca nu mai astepta raspunsuri ca s-ar putea mai tarziu sa iti dai seama ca nu ai facut asta si nu ai facut cealalta si uneori este muuuult prea tarziu.
Http://luschan.blogspot.com/2011/03/ambitie.html
e ceva si cu reusitul in viata
Adevaratul sens al vietii? cred ca ar trebui sa te gindesti din timp ce tiai dori pe viitor si sa incepi de acum sati realizezi visul. Sa te bucuri de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima, sa ai si tu profesia ta, sa ai parte de o familie si sa ai coltisorul tau...:p asta e parerea mea.Nu vei obtine nimic in viata daca nu ai un scop anume si nu depui staruinta pentru a devine realitate.