Dc vrei neaparat sa ai prieten la 13 ani... sarputea sa dai peste un "taran" si sa fi dezamagita... nu poti face pe nimeni sa te placa daca chiar nu te place... poti sa te bagi totusi in seama cu el fara sa isi dea seama... fai rost de adresa de messs si roagal sa te ajute cu cate ceva la calc dar nu fi insistenta... si poate ajungeti amici ...si de aici. inkolo... ramane de vazut
Cand ai vreo 20-21 de ani si nu ai avut vreodata prieten, iubit atunci sa te ingrijorezi nu la 13 ani.Traieste-ti viata.
Nu trebuie sa ai neaparat prieten pentru ca ai 13 ani, iar el trebuie sa iti impartaseasca sentimentele. Concentreaza-te pe scoala si o sa apara si baiatul pe care il astepti. Nu cred ca merita sa te chinui cu tipul asta atata timp cat nu te place si ai destul timp sa intalnesti persoane care vor tine la tine si te vor aprecia cu adevarat
Doamne ia-ma! te rog nu-ti strica copilaria:I...mai asteapta si u unpic, 3-4 ani.
La varsta de 13 ani ar trebui sa ai alte preocupari si nu ingrijorarea ca nu ai inca prieten.
Poi si eu sunt cam tot de varsta ta si nu am avut prieten pana acum
si cred ca ai vrut sa zici ''flirtezi'' da si eu ma incurc cu cuvantu asta pai eu nu cred ca se poate si de ce ai flirtra cu unu fara sa isi dea seama mai bine si-ar da seama si atunci ar realiza ca iti place de el...
pai mai trage si tu cu ochiu un zambet, o cv o atentzie
da ai putea face rost si de idu lui da'i add si lasa-l pe el sa iti scrie
nu te baga tu in seama si nu fii foarte insistenta s-ar putea sa nu-i placa asa incet, incet
Hey... dar daca acest baiat nici nu te baga in seama dc iti bati capul cu el? oricum nici nu-ti trebuie un prieten acum... o sa intalnesti si alti baieti, mai asteapta...
Flirtul in general e o actiune pe care o faci ca EL sa isi dea seama.Deci nu prea poti flirta fara sa isi dea seama. Poti sa ii zambesti, sa fluturi din ochi () sa ii ceri un pix sau un creion si sa ii spui un multumesc putin mai lasciv sau alte actiuni de genul asta. Daca el totusi nu e interesat de persoana ta, probabil la varsta de 13, 14 ani cat presupun ca are el, nu va face decat sa interpreteze gresit actiunile tale si sa rada de tine. Poti sa incerci totusi varianta asta, iar daca nu merge, sfatul meu e sa il lasi balta. Pustii la varsta asta abia invata ce si cum cu fetele.Nu fi tu cobai-ul lui! Lasa-l sa mai creasca putin, si tu la fel, iar cand veti avea destula experienta amandoi poate iese ceva frumos
Depinde cati ani are respectivul...
Daca e mai mare mult.nu stiu dar nu cred ca reusesti... vorbeste si tu cu el despre scoala... ceva in genul...filme...muzica...pana se acomodeaza cu tine...si intr-o seara cand il prinzi in stare buna...intreaba-l ceva in genu...este posibil ca o fata ca mine sa fie cu un baiat ca tine.si atunci iti vei da seama... daca te place...si daca ai sanse cu el...mult succes