| Ralux a întrebat:

Salzzzlove struck silvia(adica useru` Madhouse-I-die-with-you.silvia.baaaa ) a pus o intrebare in care spune ca vrea sa converseze cu ceilalti si le cere idu`...eu am idu` silviei demult si am observat ca unii useri care i`au dat idu` au propus sa faca o conferintza.De aceea, cei care au raspuns la intrebarea silviei si le-a dat idu` ii rog sa mi`l dea si mie aici, la intrebare sau pe privat insa nu numai ei ci si altii care au chef de o conferintza pe mess, caci si eu m`am imprietenit cu multi de aici(iar majoritatea idurilor prietenilor de pe TPU le am insa nu pe toate happy ) si le astept idurile sa facem cu totii o conferintza.Si nu, nu avem nevoie de chatu` TPU vrem pur si simplu sa ne cunoastem mai bine pe mess, cu cine vremwinking. Sper ca ati inteles, si in continuare astept idurile tuturor pentru a ne cunoaste mai bine.
Va pup kiss si sper sa nu existe ironii cum a fost cea a psiholoagei la adresa silviei cu raspunsul "duci lipsa de ceva?" caci noi doar vrem sa ne imprietenem si sa ne facem cunostinte noi psiholoago, daca nu iti convine treci peste intrebare, lumea e marehappy. Deci psiholoaga, eu nu am nimic cu tine, dimpotriva dar am vrut sa fie clar cevawinking. Iar celora carora nu va convine puteti trece frumusel peste intrebare nu va obliga nimeni sa raspundeti, astept raspunsurile doar celor dornici de asa ceva.

Have a very nice day >big grin

Răspuns Câştigător
| Abcfunny a răspuns:

Kid.mileyz94

4 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Vali_18gl@yahoo.com

| arysa a răspuns:

Sweet_mary_rbd

| danutza a răspuns:

Mai bine specificai sa iti lase id pe privat acum catzi oare o sa lase aici id thinking

Răspuns utilizator avertizat