| TheWomanCat a întrebat:

Sambata mananc mult, foarte mult si astazi fiind sambata am mancat numai dulciuri.Maine intru in cursul normal din nou. Daca am mancat mult azi ar trebui sa sar maine peste masa de pranz(pe cea de seara nu o mananc de obicei)?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Practic ai mancat carbohidtrati multi care isi vor asigura nu pentru lunga durata sasitatia, nu trebuie sa treci pe nici o masa, ti-am explicat metabolismul arde astfel manci mult arde mai mult faci sport el vede asta si slabesti, manci mult el arde dar nu poate arde atat de mult, s-a dovedit ca metabolismul unei persoane grase e mai mare ca o persoana normala, tu te joci cu focul si asa 95% din cei care au tinut o dieta sau ingrasat la loc in doar 5 ani, in rest restul de 5% au tinut un stil de viata sanatos cu mult sport,hrana nu porcaci gen diete,infometari ma intelegi,dimineata corpul are nevoie de proteine,dupasa masa proteine + carbohistrati, seara carbohidtrati ma refer la legume nu dulciuri, grasimile ingrasa, low fat, low carb, high proteine

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu neaparat. Mananca niste fructe si ajuta. Eu mananc mult si degeaba laughing

| TheWomanCat explică:

Mersi happy

| RAY a răspuns (pentru TheWomanCat):

Npc,daca vrei sa ma intrebi ceva sunt aici

| TheFragranceMaster a răspuns:

Nu e indicat sa sari mesele(indiferent care!), mananca mai putin.Dar la varsta ta nu cred ca e cazul!