| Love7Help a întrebat:

Săptămâna asta am ziua de nume a fetei pe care o plac. Treaba este să-i spun ce simt atunci? Ce cadou să-i iau? Vă rog ajutaţi-mă! Dau funda

Răspuns Câştigător
| FeraruAndreea a răspuns:

Dupa parerea me nu este bine sa ii spui tocmai de ziua ei daca ea nu te place o sao faci sa se simta rau mai bine cand e ziua ta ar fi cel mai bine iar de cadou daca tot o placi arata-i asta iai ceva care sa contina inimioare sau poti un trandafir rou(sau mai multi depinde bugetul ) cadoul cate il iei sa fie intro cutiein forma de inima poti incerca sa ii iei o cutiuta de ciocolata si o bluza sau o carte depinde de caracterul si varsta ei. Sper ca te-am ajutat Fundita? happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Declararea sentimentelor, este un cadou frumos pentu onomastica. Cadou? Pe linga un frumos buchet de flori, depinde de virsta voastra, de cit de apropiati sinteti, de caracterul ei, etc.

| andru10best a răspuns:

O cutie buna de bomboane si o floare frumoasa este perfect. Ar fi frumos sa ii scrii o felicitare sau o scrisoare in care sa iti asterni sentimentele, apoi cand ea ramane un pic incantata sa continui sa ii vorbesti despre ce simti pentru ea.