De Ziua Inghetatei, toata lumea primeste gratis o inghetata la cornet! Maine, 13 aprilie, McDonald’s sarbatoreste, pentru al treilea an consecutiv in Romania, Ziua Inghetatei. Cu aceasta ocazie, McDonald’s a pregatit o surpriza speciala, cu gust de vara, pentru toti fanii sai.
Gratis, o inghetata la cornet pentru toata lumea, in oricare din cele 67 de restaurante din tara.
Grabeste-te! Mai este o zi pana pe 13 aprilie, iar oferta este valabila o singura zi!
Super! Multumim pentru informatie. Multă sănătate vă doresc. Sărut mîna stimate doamne si domnisoare.
Draga, te sfatuiesc sa nu te duci nicaieri. Este o inghetata dupa cum au spus si ceilalti membrii TPU, o inghetata plina de chimicala. Fa-ti tu una acasa, nu-ti trebuie decat lapte, cacao, si un bat. Nu e atat de buna, vorbind fata de Mcdonals, dar macar stii ca este sanatoasa si nu este plina de cine stie, ce prostii! O zi buna!
Pe 13 aprilie apare următorul sezon din Game of Thrones! Asta e mult mai important!
Nu s-a confirmat ca e ultimul sezon, si a aparut azi. Vezi ca daca intri pe orice tracker respectat o sa gasesti primele 4 episoade din sezonul 5. Au fost furate, dar au calitate scazuta(480p, in loc de 720p) si sunt slabe sanse sa gasesti subtitrare la ele, dar totusi! E GAME OF THRONES! Eu am vazut deja primul episod si iti zic ca e awsome!
Eu știam ca azi a apărut doar la americani si la englezi, iar mâine la noi.
Nope. Daca vrei sa ti le dau, ma poti adauga pe skype: ksuper31.
Mai bine îmi cumpăr una de la magazin decât să mă duc pănă în Galaţi la MC Donald's.