Cum pun emoticoanie care se misca?
Nu merge emoticoanele sa se miste
Păi, de ce nu alegi unul dinamic/în mişcare?
Dar cum ar fi sarmale cu compozitie de mici inauntru? sau mici in foaie de varza si cu orez, care sa mananci cu zmantana si mustar?
O carte nu prefera nimeni? doar de-astea de bagat in burdihan specific...hai sa nu le zic cum, recte mici, bere si gratarel? Apropo am observat ca la un anumit gen de persoane intotdeauna e "gratarel" "berica" "castravecior"... Ma rog, fiecare cu ce-l doare.
Mie imi place sa citesc, doar am vrut o intrebare de amuzament, asa mai neserioasa
Asta e bine si fiindca suntem la categoria conversatii, care a fost ultima carte citita?
Acum citesc baiatul muntilor, iar ultima carte citita a fost micul print.
Dar cati ani ai?
13 domnule
nu eu am ajuns sa vorbesc despre bere, doar am intrebat despre 2 mancaruri traditionale.
Aha inteleg, atunci cred ca lecturile respective sunt destul de potrivite, ai putea probabil sa treci la un nivel mai complicat cat de curand. Insa vreau sa-ti spun ca m-a impresionat una din carti sa aud ca ai citit-o.
Am 31 de ani si pastrez inca multe din cartile din copilarie. Unele sunt in niste editii superbe sau doar deosebite, altele sunt niste carti care mi-au ajuns la suflet. Am dat altor copii sa se bucure de ele multe din cartile mele inclusiv Print si cersetor.
Insa una din cartile pe care niciodata n-am s-o dau e Micul Print.
E un fel de dictionar, care te invata cum sa citesti oameni, cum sa te citesti pe tine insuti si cum sa vezi adancul dincolo de reflexie, carte pe care pune accent si shh, povestea semintei.
Si nu va lasati pacalit de numele meu, l-am castigat de la prietenii din metin 2
Mie imi plac doar cartile de joc. Celelalte le pastrez in eventualitatea in care raman fara hartie igienica sau lemne de foc.
Si tu ce vrei sa raspund la asemenea mizerie? ma bucur pentru tine si pasiunea ta de cartofor.
Sa dai noroc cu mine la un gratarel. Am o palinca de pruna luata tocmai din Chiscau. Vino cu o minge de fotbal, eventual si cu o undita (restul' las' pe mine).
-->www.youtube.com/watch?v=vSWiU1GX1xU
-->www.trilulilu.ro/muzica-populara/selectii-muzica-pentru-gratare
-->www.youtube.com/watch?v=q2e2YqhwFRc
-->www.youtube.com/watch?v=57MzbgrW48M
-->www.youtube.com/watch?v=5sW8ZL9s9sw
-->www.youtube.com/watch?v=9wEle7exxm0
Nu sunt adeptul ghiolbanismelor. nici al beuturicii. da' pe tine nu te oprim, stai linistit, doar sa n-ajungi pe la stiri, sau la ciumitir, asa de la beuturica.
Asa crezi tu? Ca fotbalul, pescuitul si gratarele sunt ghiolbanisme? Treaba ta, tu pierzi. Daca stirile si articolele din ziare sunt facute de d-astia ca tine, nici nu e de mirare ca sunt in halu in care sunt.
Bine bai baiatule, baga repede o shaworma, ca daca bagi o ora de citit ar fi ca tamaia pentru draci.
Nu vreau sa-mi irosesc energia cu unu ca tine asa ca o sa inchei prin a face 2 precizari. Ba nu, 3.
1) Daca unui om ii place viata si mai iese si la miscare (fotbal) nu inseamna ca este un ghiolban sau ca nu citeste nici etichetele din vitrine
2) Te-am luat la misto tocmai fiindca am vazut cat esti de naiv si de superficial iar tu continui pe aceeasi lungime de unda, nu te dezici. Puteai sa-ti dai seama ca am citit mai mult la viata mea decat tine numai prin prisma faptului ca scriu mai corect romaneste. Sau matale citesti doar proza straina?
3) Cartile de beletristica sunt utile doar in formarea vocabularului, dar cam atat. Adevaratele carti care trebuiesc citite si care chiar te pot ajuta in viata sunt cartile de dezvoltare personala (cum ar fi cursurile de la facultati, nu neaparat aia pe care ai absolvit-o)
1. Exista o mare diferenta intre a-ti placea viata si a-ti placea viata de ghiolban. Iar miscarea se poate face si fara fotbal chiar mult mai eficient si mai recomandat sa faci fitness decat fotbal. Exista o mare diferenta intre a iesi la o plimbare cu iubita si a iesi ca sa imputi aerul cu un gratar care in general nu face bine fiindca nu e facut bine nici pe lemne nici pe carbuni ci pe gratare cu caldura indirecta, desigur cine sa se uite sau sa le cumpere, probabil fiind mai atragator pentru un ghiolban sa faca fum ca la parlitul porcului.
2. Nu stiu ce crezi tu despre mine, insa din moment ce eu critic un astfel de stil de viata referindu-ma la gratare si alte asemenea, si tu ma faci superficial, e clar ca te-ai atacat fiindca nu-ti convine.
Da, eu citesc proza straina in romaneste, si am foarte multe carti citite din mai multe domenii. Recunosc nu-mi plac poeziile sau Baltagul si Ion, iar in ce priveste proza sf pe care o prefer avem foarte putini spre deloc scriitori talentati. Un al doilea tip de proza preferat e literatura politista, aici avem cateva exemplare foarte bune si am citit unele dintre cele mai cunoscute titluri dar si cateva mai necunoscute.
Sunt si ghiolbani care scriu corect romaneste dar in rest imput tot cartierul cu fumul de la gratar, pun manele de urla in tot cartierul, vorbesc la misto si ii doare in fund de restul vecinilor, dar altfel sunt profesori de sport, intelectuali, bine imbracati, nu poti sa te-nvarti.
3. Cartile de dezvoltare personala sunt pentru cei pe care nu-i ajuta propriul intelect suficient cat sa culeaga si din substratul unor carti de beletristica unele trasaturi umane dezvoltate chiar foarte bine de multi autori cunoscuti. Daca pentru tine beletristica e doar o poveste si nu implica factorul uman si psiho-social, mi-e mila de tine.
Citeste tu carti de dezvoltare personala de-alde Osho si Birne sau cum o chema-o p-aia cu Secretul si baga in tine shaworma si "esi" cu baietii la fotbal. Ai deja o dezvoltare personala excelenta, intr-atat incat judeci prost persoana mea, subestimandu-ma fie din inconstienta fie din rautate, fapt pe care nu ti-l recomand.
Am mai spus asta odată. Sarmale umplute cu pastă de mici. Ceva 200% românesc.
Mici si bere. Mie-mi plac mult si sarmalele (in special cele in varza murata cu afumatura) dar nimic nu se compara cu un mic in aer liber si o bere rece, eventual pe malul unui rau intr-o poienita.
Frumos si poetic iti e glasul catre mititei
Pai nu? Deja duc doru zilelor de vara cand ardeam cate-un gratar
Ce poate fi mai frumos de cat un gratarel? 3 picioare de scaun, putin carbune, nitica benzina, toate intro pajiste inverzita
Un fotbal inainte de masa, ca sa creasca apetitul
Mamae face sarmale de post
cu ciuperci si orez si masline si chesti din astea, da tot leguma mea preferata i porcu