| BRG a întrebat:

Sărut mîinile și bună seara cum comentati că tot m ai multi taximetriști sînt uciși de clientii pe care îi duc cu mașina? Vă multumesc. Cristi.

Răspuns Câştigător
| AlexJX90 a răspuns:

In Romania si pentru 1 leu poti murii iar la scoala este cel mai greu in privinta asta scoala de astazi este infern si trebuie sa lupti pentru viata ta iar eu am ghinionul ca inca mai sunt in ea sad

| Teo a răspuns (pentru AlexJX90):

Frate ca vine zici!

4 răspunsuri:
| justfreelove a răspuns:

Probabil ca tot mai multi oameni refuza sa fie trasi in piept de taximetristii " la negru" 50 de ron de la gara de nord pana la Victoriei straight face daca nu avea 120 de kg sa mor daca plateam crying(

| Florin123456789 a răspuns:

Din pacate nu numai taximetristilor li se intampla. Li se intampla sportivilor, profesorilor, politistilor, oamenilor de rand, tuturor. Cred ca cea mai mare problema este saraciea si diferentele mari sociale. Oamenii sunt stresati din cauza serviciului si mai ales revoltati din cauza ca unii o duc bine ssi nu fac nimica, iar altii o duc din ce in ce mai greu. Daca mergi in Occident acolo nu ii mai intereseaza pe nimeni ce religie ai, ce nationalitate ai, ce ce rasa apartii sau ce orientare sexuala ai. Totul este legat de saracie care duce la invidie si la ura.

| anamariacata a răspuns:

Nu este vina nimanui, nici a taximetristilor nici a noastra, singurii vinovati de siguranta cetatenilor sunt cei care conduc aceasta tara. Totul a devenit un haos, cei de sus, pe care noi insine i-am votat, au reusit sa ne subjuge incetul cu incetul.Vom ajunge sa nu mai iesim din casa, vom ajunge sa ne fie frica pentru siguranta noastra si a copiilor nostri.