| BRG a întrebat:

Sărut mîinile și bună ziua, cum pot face să nu mă m ai înșele vînzătorii din magazine cînd merg la cumpărături, și azi m a înșelat vînzătoarea de la chioșcul din fața blocului, cu 1 leu, și cînd m am dus și i am zis vezi că produsul costa 4 lei, și eu ti-am dat 5 lei, a zis nu este adevărat, tu mi ai dat doar 4 lei nu 5, și dacă era așa strigam după tine că mi ai dat m ai mult. Dar eu stiu sigur că i am dat 5 lei, și ce am cumpărat costa 4 lei, dar nu am vrut să fac scandal în magazin să mă audă toți, ar fi fost cuvîntul ei împotriva cuvîntului meu, pe ea ar fi crezut o toți nu pe mine. Dumneavoastră cum a-ți fi procedat într-o situație asemănătoare. Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate și numai bine. Vă pupă Cristi.

Răspuns Câştigător
| Just1dream a răspuns:

Buna Cristi happy
eu consider ca e bine ca nu ai provocat un intreg scandal pe tema asta. este normal sa nu ne convina sa fim mintiti sau inselati. de acum inainte poti sa verifici dinainte pretul produsului pe care il cumperi si sa fii atent la suma pe care ti-o da ca rest. in cazul in care observi vreun lucru suspect ii spui chiar in acel moment vanzatoarei si suprinsa asupra faptei savarsite nu va avea cum sa te mai contrazica si va fi nevoita sa isi repare greseala.

16 răspunsuri:
| bebyInocent a răspuns:

Pentru un leu atata zarva da na asa-i putea sa va insele cu mai multsad

| Dash a răspuns:

Crede-ma, daca ai fi inceput un scandal in magazin pe aceasta tema, oamenii ar fi fost clar de partea ta, nu a vanzatoarei big grin

| CoquineNoire a răspuns:

Si un leu conteaza!
pana mea,da-le incolo de hoate,ia-te de ele data viitoare,pai ce inseamna asta?
un leu azi,un leu maine si se imbogatesc saraciile alea, unde se cred? la restaurant, sa le lase lumea bacsis?
cu tupeu inainte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi lasat-o in pace ca nu toti au creier.

| carminaburana43 a răspuns:

Buna! Ai auzit de magazinele Mic.ro? Sunt magazine noi e un nou lant de magazine din Romania pe mine inca acolo nu m-au inselat niciodata.Te rog sa incerci daca ai prin apropiere si sa-mi zici daca am dreptate sau nu.Imi vezi id carminaburana43 poti sa-mi trmiti mesaj daca am dreptate sau nu.P.s. si noi te pupam.

| numedeutilizator a răspuns:

Buna cristi, eu iti propun ca pe viitor sa fi mai atent, atunci cand platesti ceva si atunci cand iti primesti restul. numara banii cand ii primesti. daca vei proceda asa cu siguranta nu vei mai fi inselat. o zi buna! happy

| bia1100 a răspuns:

Foarte bine ai facut ca te i intors sa i spui dar e si greseala ta ca nu esti atent.Eu am fost la tara si magazinul e aproape de bunicii mei iar cu vanzatoarea vorbeam mereu cand veneam la tara ba chiar ii lasam mai mereu 5 mii si acum 2 zile cand am fost mai trebuia sa dau 10 bani si i am zis in gluma aoleu trebuie sa ma treci pe caiet...si ghici ce? a luat caietul de fata cu mine si ma trecut cu 10 banilaughing))) si i am zis razand ca nici nu mai dau pe acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai observat la timp faptul ca nu ti-a dat rest suficient, nu mai are rost sa te agiti, nu vei rezolva nimic.Nu va spune nimeni "da, imi cer scuze pentru neatentie" si sa-ti dea restul, toti vor nega si vor face pe inocentii.Nu e nevoie decat de putin mai mult atentie data viitoare,pentru a te lua de ei pe loc,obligandu-i,practic, sa-ti dea restul in cazul in care vor sa te fure(daca bunul simt lipseste, nu ai ce sa faci). Astfel nu vor mai fi situatii asemanatoare si nu vei mai risca sa pierzi mai mult.Numai bine.

| RaMoNa_3228 a răspuns:

Buna draga cristi o poti prinde in fapta...cu politia sta dupa un alt chisc sau ceva in timp ce tu te duci sh cum sh cand iti da resul daca nu iti da cant trebuie atunci va fi prinsa sh data afara.succese!

| Costin1996 a răspuns:

Salut Cristi!

Din momnt ce i-ai dat banii vanzatoarei ea i-a pus in locul unde tine ea banii.Mai bine o puneai sa scoata ultima bancnota pe care a pus-o acolo.(in acest caz bancnota ta ar fi fost prima de deasupra celorlalte).Si ca sa nu ia alti bani si sa iti arate doar 4 lei intindeai capul pana acolo ca sa vezi si tu ce ia.Si luai repede bancnota de 5 lei si o arata-i si celorlalti...eu asa am facut cu un vanzator iar dupa aceea nu a mai avut ce spune.

Salut si o zi buna in continuare!

| micurutza2005 a răspuns:

Exista o regula ca sa zic asa,numara restul in fata vanzatoarelor de fiecare data sau urmareste-o atent cand i numara ea cand ti-i da,uita-te bine cati bani i dai vanzatoarei ca sa poti tine minte ce bacnota i-ai dat cand o iei la rost,fii atent cand trebuie si nu o sa mai aiba tupeu sa te fure daca vede ca esti atent cand mai mergi la acele magazine,probabil ca au observat ca nu esti atent sau ca nu spui nimic niciodata si asa te fura in continuare,dar nu mai fi asa daca poti demonstra pe loc ca te-a inselat fa scandal la seful magazinului pentru ca maine te poate fura cu mai mult sau pe mai multi clienti, nu e permis sa te fure cu nimic si mai ales sa nu recunoasca ca a gresit.Si eu am avut o vanzatoare in cartier care de fiecare data nu imi dadea tot restul sau imi dadea din start bombonele pe post de rest care bineinteles ca nu valorau cat restul dar era o nesimtita, pana cineva a facut reclamatie la seful ei si a dat-o afara, asa ca ia atitudine de acum happy

| Analy a răspuns:

In locul tau i-as fi spus ca era o hoata si daca nu recunostea as fi scuipat-o si nu as mai fi cumparat niciodata nimic de la magazinul ei. Ca sa nu te mai insele vanzatorii fii mai atent! Daca nu cunosti vazatorul, numara restul si asigura-te ca ti-a dat bine.

| trifescugabriela a răspuns:

Incearca sa cumperi de la alt magazin!

| Alexstrasza a răspuns:

Cristi, de acum inainte, e fiecare data cand iti da rest, numarai in fata ei/lui.

| corina_1184 a răspuns:

In primul rand data viitoare stai in magazin pana te lamuresti, in al doilea rand ceri bonul, este cel mai importan, daca nu au casa de marcat inseamna ca este un magazin "din floare" sa zicem asa. Incearca sa nu te mai grabesti si trebuia sa fac "scandal" pentru ca erau de partea ta toti ceilaltiwinking

| Daria2222 a răspuns:

Buna cristi
eu in locul tau i-as fi zis vanzatoarei, si ce daca ai fi facut scandal oricare daca ar fi fost in locul tau nu iar fi convenit, fi mai atent alta data si uitate inainte sa-i dai bani vanzatoarei uitate cat costa acel produs si daca incearca iar sa te insele ii spui imediat...iti urez noroc si sper sa nu se mai intample asa ceva caci in ziua de azi toti mint si fura trebuie sa ne obisnuim cu asta