O franghie; niste role(banuiesc ca nu e obisnuit cu sportul asta) pe care sper sa le incerce dupa ce a baut o sticla de whisky!
Bine ar mai fi cateva chestiute dar ma abtin!
Daca as fi invitat nu as merge, el nu merita sa fie considerat presedinte pentru ca nu a facut nimic bun pentru ca cetateanul roman sa aiba un nivel de trai optim in tara lui. Sanatate sa ai si toate bune.
Nu pot sa spun aici ce-i doresc, imi pare rau. Daca m-ar invita, m-as duce. Are cineva o pusca?
Nu i-aș duce cadou.
În schimb, i-aș oferi Ruxandrei (@ardnaxur1961) o pușcă AK-47.
Baftă!
Ai dreptul la 3 incercari sa ghicesti ce-avem cu el! Sunt convinsa ca o sa ghicesti din prima!
Scuze că din nou am greșit, vroiam să scriu fraților și a ieșit frailor, este de vină tastatura de la calculator, nu merg anumite butoane decît dacă apăs tare pe ele, iar cînd scriu mă grăbesc. Nu vă supărați pe mine. Vă multumesc.
Ce sa-i dau cadou lu Baselu? o perioada in care sa caute serviciu si sa nu gaseasca ca a blocat altcineva posturile cum au facut el si ai lui cu sanatatea...sau sa traiasca dintr-un salariu de 500lei o luna sau o ranga in cap, alege ce vrei din astea ce i-as da cadou...
BRG întreabă: