anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sarut mina! Cu ce ojă obișnuiti sa va dati pe unghiile de la mîini si de la picioare? O zi frumoasa.

Răspuns Câştigător
| Idkidk a răspuns:

Cu roz.

22 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Cu bej/alb sidefat/si grena..foarte rar.
Bej imi place cel mai mult si manichiura french.
O seara buna happy

| whatevernvm a răspuns:

Rosu. Rosu aprins, grena, orice rosu.

| AdrianaSava a răspuns:

Eu le prefer pe cele Gel Finish de la Avon. Sunt foarte bune si rezistente.
Pentrun cei care vor sa comanda le recomanda www.avon.ro/magazin/avonbrasovoffice

| Ella3133 a răspuns:

Depinde de ce culoare am chef. Rosu, verde, albastru, auriu

| Florentina9210 a răspuns:

Albastru, roz, negru, mov si verde. Culorile mele preferate!

| gemeni6226 a răspuns:

Indiferent de firma numai sa fie culoarea mea preferata ciclam deschis sidefat.

| untu a răspuns:

Fetelor,ai face bine sa nu purtati nici cu oje colorate in afara de oja rosu viu aprins!

| AirănMeidăn a răspuns:

Roz cu sclipici

| Cameliapantiru a răspuns:

Salut, Cristi!
Imi place oja roz sidefat, roz fuchsia, rosie, grena (in special pentru seara/ocazii), bej si alb (doar vara), lila deschis (foarte rar).
Intotdeauna aplic aceeasi oja pe unghiile si de la maini si de la picioare, mi se pare esthetic asa. Si intotdeauna nuanta ojei se asorteaza la machiajul fetei si se armonizeaza chromatic cu intreaga tinuta.
Nu imi place sa folosesc, drept culoare de oja, desi in vestimentatie (rochie/fusta/camasa etc) si ca fard de pleoape(am ochii verzi) imi plac mult, nuante reci, cum ar fi verde, albastru, turcoaz, mov inchis, dar nici negru. Si nu ma atrage deloc nici amnichiura cu model (floricele, petricele etc).

| Elena9328 a răspuns:

Cu negru.

| Staind a răspuns:

Ma dau cu ciocanul, e o oja..cameleon. E un violet in prima faza, dar devine negru, in functie de starea spiritualiceasca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma dau

| 6684464 a răspuns:

Se scrie cu î din i când î-ul este prima sau ultima literă din cuvânt(dacă tot scriem cu diacritice). laughing

Le asortezi cu ce te îmbraci.

| Ana9999 a răspuns (pentru 6684464):

Din ce stiam, prin zona Moldovei inca se mai scrie asa, ei au ales sa nu adopte noua metoda cu â din a in interiorul unui cuvant, plus ca ei inca scriu „sînt" in loc de „sunt" si nu sunt considerate chiar greseli, ci mai degraba niste exceptii. Persoana care a pus intrebarea probabil ca a invatat la scoala acele reguli initiale in care se scria numai cu î din i si teoretic are dreptul sa scrie asa, mai ales ca aceste reguli inca sunt valabile in cateva regiuni din tara.

| 6684464 a răspuns (pentru Ana9999):

E ".ro" din cate vad eu, nu ".md". laughing

| Ana9999 a răspuns (pentru 6684464):

Pai eu ma refeream la zona Moldovei de la noi din tara, nu la Republica Moldova, o profesoara de limba romana ne spunea la un moment dat ca ar fi universitati din Iasi in care se foloseste regula asta inca. Cam asa explica un filolog http://www.pruteanu.ro/103deceidini.htm

| CristinaSNC a răspuns:

La maini negru iar la picioare un lac incolor happy

| dragodana a răspuns:

Salut! Nu am o nuanta pe care merg.Acum am un nude(Tiramisu-Oriflame) si albastru(Cosmic Blue-Avon). Amandoua sunt prostute.Adica nu rezista prea mult.
Ma mai dau cu tratament 8-in-1 Eveline si cu lac de unghii Mavala.

| Tinna666 a răspuns:

Vara ma dau cu roz, nud, portocaliu iar in anotimpurile mai reci ma dau cu rosu aprins, visiniu si nud

| FataȘarpe a răspuns:

Neagra, rosie inchis, bleumarin, kaki...
Si ma pricep sa fac nailart-uri, dar nu ma dau asa des cu oja.

| Ana9999 a răspuns:

Cu orice culoare, depinde ce dispozitie am sau pur si simplu ce imi place intr-o anumita perioada. Nu am nicio pretentie si vreau sa incerc absolut orice culoare si orice model.

| Andrubeatrice a răspuns:

Eu imi cumpar oje doar de pe www.cupio.ro! Sunt ieftine, tin mult si sunt extrem de bune! Spor

Întrebări similare