Multumim la fel Cristi! Anul asta in familie cu gandul si sufletul la cei ce n-au putut ajunge langa noi din cauza serviciului. O sa port ceva comod dar prin vestimentatie se va regasi neaparat ceva rosu.
Un an nou cu multa sanatate si bucurii sa ai
Offf iar scrii incorect" faceti" nu se scrie cu liniuta si" mai "la fel in acest contest( in m-ai chemat" de exemplu se scrie cu liniuta cand e vorba de tine se scrie cu liniuta m-ai inscris, m-ai imbracat, iar cand e vorba de un obiect mai inalt, mai frumos, mai mic, mai deschis etc atunci se scrie impreuna )nu stiu cum sa iti explic sa intelegi cum e cu gramatica asta.Eu nu stiu unde si daca merg de revelion undeva daca nu, o sa am haine comode si fara tocuri prin casa.Sa ai sarbatori frumoase in continuare si sa te distrezi
Eu fac revelionul acasa cu familia fara sa ma imbrac deosebit pentru ca nu-mi plac fitele. Voi purta haine normale, asa cum port in fiecare zi in casa.
Nu va mai luati de felul cum a scris, a vrut sa para si el politicos, chiar daca nu prea i-a reusit, intentia conteaza.
@lin`doll, mda, şi tu corectează. ''Purtaţi'' fără cratimă. lol
Râd fanii! [-x Păi se poate?
Deci eu nu inteleg dupa ce logica ai scris 'faceti' cu liniuta, iar 'purtati' ai scris fara liniunta. Corecteaza acolo trebuie sa scrii "purta-ti"
@alinutzasadicutza si nici nu sunt noua incercam sa fiu amabila ca cica de sarbatori trebuie sa fim mai buni, nu?
Pardon, m-ai buni*
@lin'doll: Tu esti blonda din poza? Nu? Nu conteaza; e ca si cand ai fi. Nici "faceti", nici "purtati" nu se scriu cu liniuta. NICIODATA.
Oricum, presupun ca esti noua pe site. Altfel ai fi stiut doua lucruri macar:1) Cristi e impermeabil la orice fel de corectura si 2) Are un fetis cu picioarele femeilor. Ce vrei? Fiecare cu stolul lui.
@sqqm...si cum o mai fi: Cum zici tu. Sincer, n-am nici cea mai vaga idee cine-i Taylor Swift aia. Mi-e de-ajuns ca e blonda.
Eu fac Revelionul acasa cu familia:X
@alinutzasadicutza blonda din poza @lin`doll e Taylor Swift ))
@alinutzasadicutza e o crima sa fii blonda?
sau tu masori iq. u' cu culoarea parului?)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: