| BRG a întrebat:

Sărut mîna fetelor, dacă a-ți avea monturi la picioare, și ar trebui să face ți operație ați face? Cunosc două persoane(fete) care au monturi, una s a operat, dar celeilalte îi este frică de operație), monturile sînt congenitale?

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună @Cristi_din_Bucuresti! Nu doar fetele au monturi, dar e drept că această afecțiune este mai des întâlnită la femei. Cauzele apariție monturilor sunt multiple, uneori sunt ereditare, alteori apar de la încălțămintea necorespunzătoare, apar de asemenea o data cu instalarea unor boli cum ar fi artrita și care modifică structura oaselor.
Nu am monturi, dar aș face această operație în numai cazul în care, dacă aș avea monturi ar fi dureroase. O înțeleg perfect pe amica ta căreia îi este frică, cu toate că și eu am o prietenă care s-a operat cu laser și acum se simte bine.
http://www.chirurgiapiciorului.ro/ este un site interesant despre acest subiect.
Să ai o zi cu zâmbet!

4 răspunsuri:
| micurutza2005 a răspuns:

Monturile nu sant congenitale, asta ar insemna sa le ai din nasterelaughing ele se pot mostenii intr-adevar de la alti membri ai fam.sau le poti dobandi in viata de la incaltaminte neadecvata sau alte probleme, se pot opera poate reuseste poate nu operatia totul e la risc in viata asta dar daca dor si deranjeaza tare trebuie operate daca nu sant asa mari si nu deranjeaza estetic sau la mers mai poate amana operatia.

| Monique_3125 a răspuns:

Buna!
Eu am monturi din nastere, le mostenesc de la bunica mea...M`am gandit si eu la o operatie, dar am auzit la cineva ca daca faci operatia, tot vor creste.
Deocamdata nu ma dor, doar ca faza nasoala e ca trebuie sa`mi caut papuci mai lati in fata.
happy

| RaceaLucia a răspuns:

Si mie mi-ar fi frica de operatie dar daca n-as mai pute umbla sau nu m-as pute incalta mi-as face operatie.

| kiri11 a răspuns:

Pentru monturi recomand dispozitivul Hallu Motion happy