Dacă vrei, vin să i ți fac.
Buna Cristi cred ca fiecare ar dori un rasfat dupa o zi de munca, din fericire eu primesc si am parte de rasfat zilnic deci se poate si am o parere buna despre acei barbati care isi rasfata sotiile/iubitele etc.
O zi minunata sa ai
Mie imi place sa mi se faca masaj dar imi cam put picioarele...ce zici cristi te risti?
Esti fată?
Pai nu pe fete le intrebai?
Păi spală te.
Exact
Nu pot ca apa e scumpa tataie.le dau cu parfum si gata!
Probabil toate fetele apreciaza, dar putea-i sa o spui mai direct, fac masaj in talpi la fete ce spuneti oare le place?
Succes!
Sînte-ți fată?
Nu are relevanta, ceea ce sunt eu(dar sa fi sigur ca sunt om ca toata lumea), eu mi-am spus punctul de vedere.
Nu sunt rari. cel putin nu in cercul meu de prieteni. Daca tii la o fata faci orice sa fie fericita, iar asta chiar e un fleac. E o mica investitie in viitor, cu profit maxim.
Posibil.
Hahaha! Stii cum e cu premiile sub capac? Mai incearca! Asa si cu barbatii, mai cauta.
Da, da.
Buna tuturor.Cred ca oricarei femei ii place un asemenea rasfat si daca vine din partea persoanei iubite eu cred ca este un mod de a arata afectiune.Barbatii care fac masaj femeilor la talpi, dupa parerea mea, sunt atenti la dorintele lor si ar face orice sa le vada fericite si multumite.Cred de asemenea ca acest gest tine si de educatie, deoarece unora li se poate parea deplasat, pe cand altii cred ca este ceva absolut normal.Mie personal imi demonstreaza ca acel baiat ma place din cap pana in picioare si ma bucur de cate ori am ocazia sa primesc un masaj.O zi superba dragilor!
Suna mirif..nemaipomenit,dar rar gasesti baieti(barbati)care sa faca acestee desturi.
BRG întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: