Ador sa se joace un baiat in parul meu, e o senzatie foarte relaxanta si placuta.Sunt fete care nu suporta sa li se atinga parul chiar deloc, dar eu nu am nimic impotriva, mai ales daca ma si face sa ma simt bine lucrul asta.
Da, în special copiii. Au boală pe părul meu și mereu mă trezesc cu niște coafuri simpatice.
Ce simt? Un val de fiori foarte plăcut și hipnotizant și o stare de relaxare din care nici nu-mi vine să ies.
Ai părul lung?
Se poate spune și așa...
Până la fund.
Super.
Eu sunt baiat si mie mai tare imi place ca o fata sa se joace in parul meu ma simt relaxat si simt niste senzatii noi este cool
Sînte ți fată s au băiat?
Sunt fata.
Ok,cum vă numiți?
Imi pare rau, as prefera sa nu imi dau numele pentru ca asta m-ar face sa nu ma mai simt asa libera in exprimare si... de fapt acesta a fost scopul pentru care mi-am facut cont pe TPU. Daca doriti, va las un id de messenger pe privat(imediat ce o sa ajung 'membru senior' ca sa pot face asta sau daca dezactivati optiunea 'primesc numai de la membrii seniori )
Exista o singura problema..."Statutul de membru junior nu permite trimiterea de mesaje acestui utilizator.", deci nu pot trimite mesaje private pentru ca toti utilizatorii au initial setat sa nu primeasca mesaje decat de la utilizatorii seniori.
Vrei să i ți las adresa mea de mail?
Cum doriti.
Pentru a depășii statutul de membru junior, ai nevoie e 100 de răspunsuri, succes.
Am mai mult de atatea raspunsuri, dar am inteles ca trebuie sa fiu membru TPU de mai mult de 10 zile.
Da.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bogdan_1579 întreabă:
Anonymus101 întreabă: