Da, imi plac, desi sunt incomozi. Adevarul este ca sunt foarte sexy. Problema este ca am 1, 77, daca mai port si tocuri, la cat sunt baietii de scunzi in ziua de azi, nu mai pot iesi cu nimeni. Totusi la ocazii (nunti, botezuri, etc.) port tocuri, cu inaltimea undeva intre 5 si 7 centimetri. Platformele nu-mi plac.
Da. Imi place sa-i privesc; am aproape 1, 80m. Daca ma mai sui si pe 10-12 cm de tocuri, arat ca o antena de telefonie mobila.
Dupa nike name, esti baiat.De ce te-ar interesa inaltimea tocurilor?
Pentru o adolescenta, nu mai vorbesc de copii, sanatos este sa poarte pantof, sandale cu putin toc, 1-2 cm, pentru sanatatea piciorului(oase, muschi, tendoane).
Pentru o fata de 17-18 ani sau o femeie, tocul face piciorul mai inalt, mai elegant. Eu prefer tocurile!
Nu,sunt femeie in toata firea.Este vreo problema? Vezi la "profil" anul de nastere.
Sunt frumosi pantofii cu toc si platforma, doar pentru nunti, botezuri etc. Adica cum ar fi sa te duci pana la magazin sa iei o paine, in pantofi cu tocuri de 10 ? Cei mai comozi si frumosi pentru mine, sunt tenesii si adidasii cu diverse modele, mie imi plac negrii, albastrii. Numai bine
Salutare,,prefer platformele,, sunt mult mai comode! Nu imi place sa merg pe pantofi cu tocuri ca o iapa inpiedicata.(scuze de expresie)!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: