Teodora Butuc este un reporter bun, cu un aspect fizic foarte plăcut. Atrage prin naturaleţe şi stil. Plus de asta, a epatat şi prin faptul că şi-a petrecut luna de miere în Maladive, şi bineînţeles, pentru că a avut curajul să poarte o rochie de mireasă inscripţionată cu promisiunile făcute de soţul său. O idee originală, deosebită.
Iulia Vântur şi Ştefan Bănică Jr. fac o echipă bună ca prezentatori ai emisiunii "Dansez pentru tine", pentru simţul umorului dezvoltat pe care îl au amândoi şi, desigur pentru frumuseţea Iuliei. O zi frumoasă!
Da sunt frumoase - cred - Iarta-ma dar te mint acum habar nu am eu le incurc mereu Stau prost cu memoria
Stimate domn Cristi_din_Bucuresti, si ce anume ai vrea sa mai stii daca ne place? Chiar nu o spun cu rautate, dar intrebarile tale nu-si au rostul aici. Unii ar spune, daca nu-ti place mergi mai departe. Ei bine, nici chiar asa. Daca toata lumea ar intreba zilnic, "Va place aia, si aia, si aia...", nu ti se pare ca ar fi enervant?
Te-nteleg, pentru tine poate ca este un mod de conversatie, dar exista atatea siteuri de socializare, siteuri unde exista chat.
O seara faina si las-o mai usor cu "Va place"!
Cate intrebari pui ma, macar pune ceva de folos nu intrebari din astea fara rost...
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: