Ce anume scot in evidenta pantofii cu toc la o femeie? Ca tot ai spus.
Da dar nu uita de formele femeii
N-ai mai scapat de ideea asta fixa?
Si, ca sa-ti raspund, totusi, il parafrazez pe Florian Pittis: "Nu conteaza cat de-nalt e tocul/ Important e CE si CUM gandesti".
Saraca
E greu sa mergi pe tocuri
Jalnic!
Si eu.
Fetele sau tocurile ?
Ambele, si fetele si tocurile, tie ce i ti place m ai mult?
Mai mult fetele...
Daca e vreo piticoata de 1, 50 sau 1, 60 merge. Daca trece de 1, 75 deja... girafa una cu tocuri de 1, 75 ar fi cam cat mine de inalta.Ar fi ok, dar sa fie girafa mai mare ca mine? Pai ce dracu facem, ne apucam sa scuturam pomi din curte?Mai ales daca tipa e si masiva, iar sta nasol cu tocuri.
Nu! Mai ales zgomotul pe care il produc nu-l suport. Singura chestie tare e ca mai ridica fundul, dar unele n-au nevoie
Ca baiat spun categoric "Nu". Absolut deloc. Nu exista nici frumusete si nici sanatate pe astfel de incaltaminte.
Cristinel,vad ca esti obsedat de tocuri.
Iti schimbi constant poza in care predomina tocurile,picioarele, mai nou si numele...te vad un viitor creator de pantofi, si faci sondaje de opinie, asa-i?
Personal, nu prea ies din adidasi, ghete, tocuri port in ocazii cu totul speciale.
Sarut mina! Fiecare are dreptul in viata asta sa i placă ceva nu? Mie asta mi place. V am deranjat cu ceva? Multumesc.
Neata! Iti faceam un compliment
Multumesc, si scuze daca te a deranjat răspunsul meu, weekend plăcut.
Nu neaparat. nu am o problema cu diferenta de inaltime, daca de asta poarta domnisoarele tocuri. in plus mi se pare destul de chinuitor sa megi pe tocuri.(yep i tried :O )
din cate stiu eu nu prea e sanatos sa mergi pe tocuri. problema cu monturile si glezna.
aici ma refer la tocurile foarte inalte.
Ce e întrebare e asta? Credeam că ăsta e un site unde poți găsi niște răspunsuri. Câteodată mă amuză întrebările astea făra noimă
Dumneavoastră purtati?
Desigur,cred ca fiecare femeie pentru a arata elegant trebuie sa poarte pantofi
Sincera sa fiu, nu exista nimic deosebit in tocuri. Sunt aceleasi ghete, pantofi, doar ca mai 'nesanatoase'. Si fetele tinere pe tocuri dau un aer de destrabalate. Fara suparari, dar e parerea mea si probabil a majoritatii persoanelor.
Fetele ar trebui să vă placă ori cum, dacă o fată este foarte frumoasă şi în acelaşi timp şi înaltă.ce o să ziceţi? că e urâtă numai pentru că nu poartă tocuri?
anonim_4396 întreabă: