E un scenariu perfect pentru metoda "loverboy" cum se zice.
De ce in strainatate cu un om pe care nici tata nici mama nu il stiu macar? Si metoda am inteles ca poate fi si mai profunda, chiar cu casatorii, sau cel putin perioade lungi de cunoastere.
A scuns relatia pentru ca ori e ceva foarte recent, ori a manipulat-o tipul. Mai exista varianta sa fi fost eu un tata prea dur, autoritar si nu ii ofer spatiu, posibilitatea de a se exprima, intelegere etc. si normal ca i-a fost frica de reactia mea.
Tot ce mai poti face e sa ceri sprijinul politiei, pentru ca nu cunosti persoana iar fata nu ti-a spus nimic despre, deci cel mai probabil e o rapire. De ce nu spune concret unde e?
Eu cand am plecat ( nu in afara, ci in tara) cateva zile, am rugat fata ca daca simte nevoia ca mama ei sa simta linistita, sa ii dea numarul meu, sa ma si prezinte eventual, tot. Nu e exclus sa fi facut o parte, dar cel putin pe drum a vorbit cu mama ei din cand in cand sau chiar cu tatal ( parinti despartiti).
Dar tu nu ai altceva de facut decat sa te gandesti la zeci de scenarii ipotetice zilnic? Fereasca
Urmează și altele, fii pe faza!
cred ca sta toata ziua in casa, in pat si de acolo atatea intrebari.Un om normal si care ar lucra ceva, undeva, nu cred ca sta sa coaca atita melasa
Un om normal are și Imaginație și o poate exercita indiferent de timp și spațiu.