anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scenariu ipotetic/fictiv inspirat dintr-o fază de la MasterChef România de acum 10 ani unde un concurent a venit la preselecții prezentându-se drept bucătar amator, el fiind de fapt bucătar profesionist, calificat.
Chefii l-au depistat atunci când au văzut cum a așezat mâncarea în farfurie și cum mânuia ustensilele de bucătărie.

Scenariul: să zicem că sunteți șefi de magazin într-un supermarket/hipermarket.
Acolo ar veni un angajat tânăr care ar fi din altă zonă a țării și care ar fi în real șef de magazin, ca și voi.
La interviu vă spune că nu a mai lucrat în comerț iar voi îl repartizați la casa de marcat, că să învețe, instruit desigur de un casier cu experiență.
Atenție! El ar face asta ca un test, nu ca să lucreze sub nivelul lui, pe bani mai puțini.
Să zicem că în prima zi s-ar preface că nu știe, dar din a doua zi și când e aglomerație, ar fi rapid și nu s-ar încurca.

Ei bine, vi s-ar părea suspect că se descurcă atât de bine din a doua zi sau ați crede că învață repede?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici in scenariu fictiv nu are niciun sens.
Daca vrea sa faca un test nu ar face treaba buna tocmai sa nu fie dibuit.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu as banui totusi ca e atat de prost omul incat sa se angajeze sub nivelul lui pe bani mai putini

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Am rectificat. El ar face asta că un fel de test, să vadă dacă ar fi dibuit de careva, nu ca să lucreze, cum ai zis tu, sub nivelul lui.

O să zici că n-ar face nimeni asta irl, de aia am specificat că e scenariu fictiv.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici in scenariu fictiv nu are niciun sens.
Daca vrea sa faca un test nu ar face treaba buna tocmai sa nu fie dibuit.

Întrebări similare