Ar trebui sa o cunosti daca a fost o gluma
Si nici macar in gluma nu-i raspunzi asa unui profesor
Aia nu-i aer de superioritate, doar prostie, ca imediat se poate alege cu nota scazpuat al purtare pentru lipsa de respect si raspuns in batjocura, dat unui profesor.
Dacă tu ești eleva, e de ințeles, nu supără pe nimeni
dacă tu ești profa, nu contează, n-o s-o bagi in seamă și-ți vezi de treabă
S-a mai discutat problema asta.
Este rezultatul parintilor care nu au fost autoritari niciodata cu copilul si nu le-a impus nici-o limita, eleva avand impresia ca totul i se cuvine si ca poate sa vorbeasca de sus cu oricine. Profesorul nu face educatia cei 7 ani de acasa ci parintele, daca parintele nu a fost in stare profesorul nu are nici-o obligatie sa suporta aroganta odraslei.
Drept urmare ar trebui luate masuri impotriva elevei arogante, nota scazuta la purtare de exemplu.
Aș considera că a avut o zi proastă, aș empatiza cu ea, aș aprecia că nu are mentalitate de slugă și aș invita-o la o cafea să văd dacă am greșit cu ceva și ce aș putea face pentru a îmbunătăți experiența de predare
Suntem oameni la urma urmei.
Și eu eram cândva elev și am apreciat maxim profesorii cu care puteai discuta deschis, cărora le puteai spune în față: astăzi nu avem chef de oră, am dori să plecăm acasă. Sau: avem un examen/ teză astăzi, preferăm să învățăm și să ne pregătim pentru examen