anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scoala romaneasca, o mare fabrica de angajati nefericiti.
Asa e?

9 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Cum ai tras tu concluzia asta? thinking

| danutza a răspuns:

Angajatzi mai nou nepregatitziwinking

| DoomNEzeu a răspuns:

Cred ca vorbesti din propria experientahee hee

| kayan a răspuns:

E mai mult o mare fabrica de someri... care ar prefera sa aiba unde munci, asa nefericiti cum sunt.

cred ca un angajat este nefericit doar atunci cand nu face ceea ce ii place. si asta nu are legatura cu scoala...

| jo a răspuns:

Scoala nu are de-a face cu ce faci mai departe cu viata ta daca esti un om hotarat si muncitor. Gradul de nefericire pe care ti-l da slujba e exact gradul de nefericire pe care il accepti.

| eewan a răspuns:

Chiar asa. 1.in romania ideea nu este sa se invete ci sa fie rezultate
2.profesori sunt ca niste catei pe langa director
3.profesorii cer respect pe cand ei nu ofere(deci nu primesc)
rezulta Scoala romaneasca o mare fabrica de angajati nefericiti.

| dudu_4306 a răspuns:

Fiecare are o vina a lui. Majoritatea elevilor nu au scopuri, ei trec prin scoala cu scopul de a avea si ei 8 clase. Ei nu se gandesc ce profesie sa-si aleaga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Totul pe bandă rulantă, fără calitate și necesitate pentru societate.
Pa, pa.

| elena21 a răspuns:

Eu cred ca mai degraba este o mare fabrica de absolventi care nu au unde se angaja. Mi se pare o tampenie sistemul de admitere la facultate in zilele noastre :concurs de dosare, pentru ca valorile nu asa se diferentiaza. De ex, poate ca X stie mai multa matematica decat Y, dar X are un profesor care in mintea lui nota 10 inseamna mai mereu 7 sau 8, pe cand profesorul lui Y considera ca daca elevul stie de nota 8 ar fi mai bine sa-i dea un 10 pentru ca-l mobilizeaza, si asa nu are nevoie de atata matematica in viata daca la copil nu-i place. Si asa se face ca avem mii de absolventi pentru ca e "naspa" daca nu mergi la facultate, fie ea si cu taxa, "ca doar nu stiu ceilalti ca tu ai fost la taxa, tu le spui ca ai fost la buget", absolventi care, daca nu au pile, parinti patroni sau nu se pricep foarte bine la ceea ce fac intr-un anumit domeniu, stau acasa. Asa ca scoala romaneasca e o mare fabrica de someri, fie ei fericiti sau nefericiti. In criza in care ne aflam acum, eu cred ca a fi angajat undeva te face totusi sa te simti mai bine decat cel care termina acum facultatea. Daca iti place ceea ce faci la locul de munca ar trebui sa fii multumit si sa te consideri un angajat fericit. Macar lucrezi, nu stai acasa aiurea si la sfarsit de luna mai ai si satisfactia banului muncit ala mult sau putin ( de cele mai multe ori mai putin decat am spera) dar totusi mai mult decat un somaj. Daca un angajat este fericit sau nu nu depinde de scoala, nu are nicio legatura pentru ca tu poti lucra altceva decat ai studiat

Întrebări similare