| booh a întrebat:

Scoate cineva(adminii) reclama aia de pe site? Ca ma enerveaza! Sunt obligat s-o suport?!waiting

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dmonik, am remarcat si eu, dar, asa cum mi s-a mai atras atentia pe undeva, cica nu detaliile conteaza, ci esenta.hee hee Si, cum academicienii isi permit sa transforme forme agramate in forme acceptate in gramatica si ortografia limbii romane, de ce sa nu inventam si noi cuvinte si expresii?thinking

12 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Palmuiesc membrana pana-mi expectoreaza punctul culminant al actului mahilitic pe ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o scoate nimeni! De ieri am postat o intrebare in acest sens, ca sa constat, dupa spusele lui Bro, ca, indiferent de motorul de cautare, insista sa apara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu mi-a aparut decat o singura data. Am refuzat-o politicos, ''nu, multumesc'', si nu ma mai deranjat. Nu cumva voi ati vorbit urat cu ea?:-W
Paler, o palmuiesti? Esti tanar, ce facem aici?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Paler: vreau sa imi explici niste cuvinte necunoscute: mahilitic, indisciptibila! Sunt avida de invatatura!

| Elena1234456 a răspuns:

Si pe mine ma enerveaza, asta e happy acum avem si un test psihologic pe site, wow!

| Vizitiul a răspuns:

Dmonik -pentru a-mi manifesta frustrarea am dorit sa ma exprim prin intermediul unor sinonime. Mahilit-adica mi-am provocat placeri sexuale, mai exact onanie. Cat despre "indisciptibila", unde am folosit acest termen?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@tipu, iarta-ma pentru prelungirea discutiilor filologice!
@GenOm: incercam sa il racolez pe Paler, sa lucram impreuna la un dictionar! O sa te inverzesti de invidie fiindca nu vei fi printre colaboratori! Mai insista! tongue

| Vizitiul a răspuns:

Dmonik-http://www.tpu.ro/......-umfla-de/
Poate faci referire la contextul de mai sus, era vorba de indescriptibila, da, am gresit. Sunt sigur ca ai inteles ce am dorit sa exprim, dar ai dorit sa creezi agitatie. Vrei sa ne agitam?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Paler, nu, mersi! Eu sunt doar agitatoare, ii las pe altii sa se agite, eu doar va admir de la distanta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va sa zica nu e rost de scandal?sad Sunt trist...

| Vizitiul a răspuns:

Dmonik-deocamdata sunt temperat si tolerant, deloc tumultuos. Oricum, iti sunt recunoscator pentru atentionare (in legatura cu indesciptibile, am gresit.) Toate bune.

| Luori a răspuns:

Cum se poate scapa : in loc de "nu multumesc" incepi sa raspunzi la intrebarile care ti le pune acolo. Nu dureaza mult, si in plus nu este ceva important. Asa ai scapat definitiv de ea.