| RAY a întrebat:

Scopul vieți în Romania este doar sa ai ce manca,chirie,abonament la telefon? Vorbeam cu cineva ca cică să mă mulțumesc că am ce manca? Eu nu visez la lux dar sa îmi permit o vacanta,haine noi,un telefon,un laptop, nu mă pot mulțumi că am ce manca

5 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Pai tine doar de mentalitate!
Cum tu visezi la traiul pe care îl visezi,așa și ei se limitează doar la atât și de ce? De ce discrepanțele acestea? Simplu.
Oamenii fie o iau Brăila și se dau mari avuți,fie rămân la mentalitatea aia de om mediocru,banal.
Ideea e că mulți fac atât cât pot.
Multi tratează școala ca pe o superficialitate, ajung la vârsta adultă fara vreo licențiere într-un domeniu, apar frustrările, apar nevoile și responsabilitățile, nu mai poți da timpul înapoi și lupți cu sărăcia că ai vrut să îți trăiești viața la 20 de ani happy
Mai sunt și aia care ignoră școala,se apuc de scheme,le merge puțin și la zdup,iar după ce ies de la zdup,iar o iau de la capăt și tot așa.
Pur și simplu oamenii au devenit comozi și preferă decât să facă schimbări în viețile lor,prefera să trăiască o viață frustranta și în sărăcie lucie și să condamne pe cei ce-și permit sa iasă din zona de confort și dau vina pe noroc.
Norocul nu exista! Munca asiduă este norocul.Dar de ce omul sa își bată capul pe când poate sa bea cu bajetii,să facă combinații și să își trăiască viața? happy
Și nu,sa îți răspund la întrebarehappy
Asta e scopul leprei de Romania,însă un om care știe ce vrea de la viață lupta,nu sta și se plânge că moare de foame! Până la urmă viața ta este strict responsabilitatea ta, statul te ajuta și el cum poate, însă multe lepre vor averi din banii statului fara sa ridice un deget! Iar daca aduci in discuție cazul cu parlamentarii, să știi că ălora macar le-a mers mintea și au ajuns acolo, cine îi oprește și pe alții să ajungă acolo? Aaa, comoditatea și mediocritatea.Atunci pa!
Poate v-am convins prin răspunsul asta să îmi acceptați și mie cererea aici, pe TPUwinking

| anonim3248 a răspuns:

Depinde și ce lucrezi.

| EestiSodalane a răspuns:

Nu văd ce legatura are asta cu România. Scopul vieții ți-l definești tu oriunde ești pe glob și nu poți generaliza. E diferit de la om la om.

| 4evergentleman a răspuns:

Că sa nu cazi in depresie e bine sa fii visător,ăla deja e in stadiu de depresie, are idei și concepții, mindset antiprogresivist, limitat tipic comunist, cam așa o au multi romani.

| Smmo a răspuns:

Pai unii nu au nici ce manca, nici bani de chirie, nici bani de abonament. Scopul lor e sa aiba. Cei care le au pe astea vor ca tine. Si mai sunt si altii... care au alte scopuri...
Si in restul tarilor e la fel, difera procentele.

Întrebări similare