| chiftelutacrocanta a întrebat:

Scopurile tale in viata sunt create de tine insuti sau sunt create de alti oameni?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Îmi doresc mult să fiu autentic și să trăiesc loial propriilor mele valori. Dar încă sunt mult prea tânăr ca să ajung la esența a cine sunt eu cu adevărat. Unele influențe le recunosc și le înfrunt, în fața altora rămân orb. Știu că eu sunt cel mai mare dușman al meu. Pericolul cel mai mare apare exact atunci când crezi că știi.

https://www.youtube.com/watch?v=Ysh-IGpyGhU

Răspuns utilizator avertizat
| Bacemi a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Mă bucur că ai găsit ceva de învățat din răspunsul meu. Mult succes și capul sus. Întotdeauna există o cale. Doar fii sincer cu tine!

12 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Ce mare prostie ai putut sa spui, normal ca scopurile mele sunt create de mine, nu ar mai fi scopurile mele daca ar fi create de alte persoane, ar fi scopurile acelei persoane si ar fi indeplinite de mine, dar tot scopurile acelei persoane ar fi, nu ar fi ale mele.

| Florentina9210 a răspuns:

De bunica.
Evident ca de mine. Intotdeaua ce imi propun si obtin. Obisnuiesc sa tin cont de parerile celorlalti doar atunci cand mi se par demne de luat in calcul.

Răspuns utilizator avertizat
| Florentina9210 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Da, dar dau oprire pagina si raman pe pozitie.

| justanotheruser99 a răspuns:

Cat timp sunt scopurile MELE, bineînțeles ca sunt create de mine. happy

| syd2 a răspuns:

Vorbind, realist, da, totusi exista exceptii si particularitati.

| PeFuga a răspuns:

In principiu de tine insuti, dar pot fi unfluentate de mediul in care ai crescut si in care ai fost educat si de asteptarile celor din jurul tau vizavi de ce ai sa faci tu in viata.
Adică, daca parintii tai sunt medici si se asteapta ca si tu sa fii medic, e posibil ca tu chiar sa iti propui sa practici aceasta meserie cand ai sa fii mare.

| Juviia a răspuns:

Bineînțeles că de mine, de cine credeai? De vecina?

| mnbvf a răspuns:

De mine și de eu.

| Softe a răspuns:

Scopurile în viața nu pot fii influențate de nimeni în afara de tine, doar tu te cunoști atât de bine încât sa știi ce îți place să faci și cum sa te simți mai confortabil și nu uita, indiferent ce faci în viata, va fi nesemnificativ, dar e foarte important sa o faci.

Întrebări similare