| T0T a întrebat:

Scrieți numele persoanei pe care o iubiți, iar eu voi invoca puterea strămoșilor astfel încât să iasă bine pe viitor sau să rămână bine. Credeți în puterea strămoșilor? Dar mai important, credeți în voi?

PS: Mai mult am continuat cu puterea strămoșilor ca să am totuși o întrebare. Dar nu vă temeți, eu o să încerc. big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mine cred 100% dar la faza cu puterea stramosilor sunt cam nesigura. Sau mai bine sa fiu sincera, nu cred in puterea stramosilor. Nu vreau sa iti jignesc totusi asa-zisa abilitate de a invoca puterea stramosilor, asa ca uite aici: ocroteste-l pe Vlad.

6 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Am incredere in mine, nu ma tem si sunt de acord sa incerci faza cu invocarea stiind ca "incercarea moarte n-are". Si chiar daca ar avea, (moarte) oricum nu vei fi singur, ci in compania stramosilor pe care i-ai invocat! Bafta!

| OldSoul a răspuns:

Ok, sincer sa fiu cand am auzit "iar eu voi invoca puterea strămoșilor astfel încât" mi-am adus aminte de o imagine de pe fb, pe care o puneau unii la comentari "Invoc puterea strabuna sa isi bage... in aceasta postare "laughing
De crezut, nu cred nimic... sunt sigur de ce trebuie sa fiu de restul nimic.

| T0T explică (pentru OldSoul):

laughing Cam la aia de pe facebook m-am gândit și eu dar am formulat-o așa.

| KamaSutra a răspuns:

Razvanlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frederich Chopin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kaori chan, cam perversa intrebarea dar o accept.