Daca nu ma grabesc da, daca ma grabesc, intelegi mai bine chineza decat literele scrise de mine.
Neah. cel care scrie mai urat e mai destept, creierul lui se misca mult mai repede, e mai rapid deccat al celorlalti care scriu mai frumos. in general asa e dar sunt si exceptii
Nu. Aud cam in fiecare zi cate o persoana care face astfel de remarci, iar eu le mai raspund la caterinca, ca exersez scrisul de doctor de pe acum.
Am vazut un post pe Facebook despre asta, i-am facut screenshot si l-am trimis tuturor prietenilor.
Imi place sa scriu frumos, clar, ordonat si citet ca sa poate fi inteles de altii cand citeste in caietul meu!
Oarecum da, singura chestie deranjantă pentru cei ce nu sunt obişnuiți cu scrisul meu, e că scriu extrem de mic. De câte ori am auzit de la profe 'ce e cu puriceii ăia' sau ' scrie şi tu mai mare'... pff.
Nu. Rar scriu frumos. Daca vreau sa scriu frumos o propozitie de vreo 10 cuvinte, am nevoie de vreo 3-4 minute minim.
Cand sunt bine dispus, scriu ingereste, ca scribii de acum 100ani.Si in scrierea gotica! Ca printul Maskin care scria o gramada de grafii scribologice, istorice. Daca sunt nervos(ca de obicei) scriu 'ca doctorii'.
Cand scriu pe calculator, nu mai conteaza.Raman ca voi.
Cind vreau, da, dar incet. De regula, nu. Asta, literal. Literar, scriu mereu frumos cand ma pun sa scriu, multi au zis ca am talent la scris.
Eu scriu foarte urat, este cel mai bun mod de ai tine pe colegii care vor sa.ti fure temele, departe de caietul tau. )
JamilaGizeh întreabă: