Nici eu nu puteam să spun mai bine! Si eu sunt de-a celui care a scris! Melodia este în tonul textului tipărit.
Chiar daca tot ce a fost în trecut a fost în "epoca de tristă amintire", totuşi amintirea este frumoasă, pentru că reprezintă tinereţea sau copilaria noastră.
Prea frumos, melodia o ştiam, dar scrisoarea m-a lăsat fără cuvinte.
Mulţumim mult.
Cu placere Din pacate, ma asteptam sa o aprecieze mai multi... A trecut un an si nu s-au strans nici 10 posturi
Trist. Cine să răspundă? Copilaşii de pe site? Generaţia nouă? Mă tot uitam acolo unde arată facebook-ul userilor de pe site numai şi numai copilaşi care abia au învăţat să scrie şi bine ar fi dacă ar scrie corect...
Pai media de varsta a TPU este 13-14 ani, iar userii cu state vechi ce se vor a fi adulti, se mananca intre ei ca niste caini.
Nu ma mai atrage demult siteul, in ultima vreme intru din inertie. Cel mai mult m-au deranjat abuzurile anumitor useri cu titluri in carca si a administratorilor care modereaza robotic servind interesele celor care fac trafic mult. Este exact ca in politica. Ma astept sa dispara postul asta din clipa in clipa.
Da ai dreptate. Uite de aceea aproape toţi userii buni s-au retras...Sunt curioasă peste câţiva ani ce regulament va fi şi câţi copii îşi vor face temele pe aici.
anonim_4396 întreabă: