Chiar sunt de acord cu tine.Ar fii bine daca s-ar sterge toate, sau deloc.Nu e corect ca unele sa fie sterse si altele nu.Si daca nu e timp, mai bine nu se sterge nimic, oricum non-stop sunt intrebari stupide pe site.
Poi asta e bataie de joc. În fiecare zi vezi aceleaşi întrebări stupide.Sau mai evzi câte una la care te chinui să răspunzi şi după aia te trezeşti dom'le că a fost ştearsă întrebarea pentru că era ceva neadecvat. Poi eu ce am făcut, mi-am pierdut timpu să dau răspuns la o întrebare care zburda pe site şi hop ţop după 3 zile e "neadecvată site'ului"? Oricum aia cu benjamin mi-a plăcut. Oare ce a vrut să zică omul ăla?
Eu de dimineata am intrat si nu am avut la ce intrebare sa raspund, am citit ultimele 200 si mi-am dat seama ca pe aici au ramas numai copii lasati fara supraveghere de parinti.
Pai...cum sa le stearga? Doar corespund perfect specificului site-ului.
Sunt ori agramate, ori stupide, ori luate de pe nenorocita aia de pagina de pe Goagal, ori gen "ia-uite-ce-stiu-eu-si-voi-nu-stiti"
Cred ca ar trebui sa se faca o categorie a intrebarilor stupide, si nu zic asta la misto... Intr-un fel ai dreptate, m-am cam saturat sa raspunde de 10 ori la aceeasi intrebare, dar trebuie sa ne gandim ca cei care pun aceste intrebari sunt noi pe site, si incetul cu incetul se vor acomoda. Incearca si ei sa-si faca prieteni, sa devina mai,, importanti``. Unii dintre ei, vor reusi iar altii vor abandona contul. Trebuie doar sa avem putinica rabdare.
Probabil s-au sters unele intrebari si raspunsuri care instigau oarecum la cearta. Iti inteleg frustrarea. Gandeste-te ca si unii sunt frustrati cand vad ca noi intrebam despre cine stie ce filozof despre care ei nu au nici o idee. Trebuie sa ne acceptam unii pe altii.
Trebuie sa o intelegem si noi pe Raluca
Sunt o gramada de intrebari de acest felNu are cum sa faca fata la toate
Pregatiti o revolta baieti? Nu e usor sa impaci toata lumea...Sunt multe intrebari aiurea insa si asteptarile sunt pe masura. Orice criteriu de selectie insa e subiectiv si ar nemultumi pe cineva. Cred ca de obicei le sterge pe cele rautacioase sau nonsensuri evidente. Probabil cel mai sanatos e sa nu judecam pe nimeni si sa urmarim doar aspectele interesante. Eu asa fac daca nu imi pare ca am raspuns la o intrebare merg mai departe. Sunteti voi convinsi ca altcineva ar sta 24/7 pe site si ar putea multumi toti utilizatorii? Eu mai degraba cred ca avem, ca majoritatea romanilor, tendinta de a ne considera mai inteligenti si mai indreptatiti decat ceilalti, o lipsa de respect aproape patologica. Indiferent de nivelul autoritatii, ca e seful de la servici, ca e un admin pe un server, ca e capitan sau antrenor, lider de partid, toti consideram ca nu isi face destul de bine treaba. Daca ar decide sa ia cate un user nemultumit si sa ii paseze raspunderea pentru cate o luna, ca sa vada peisajul si din partea cealalta ar striga toti ca ii pune pe altii sa ii faca jobul, right?
Stiu ca n-are nevoie de avocat, dar revoltele astea populare sunt...cum sa le zic delicat, la moda?
Eluveitie; unele intrebari sunt sterse dupa 3 zile poate si din cauza faptului ca autorul a dorit asta. Criticul, depinde si de continutul intrebariidaca pui o intrebare in care sa iti arati putin nervii, dar nu incalci alte reguli ale site-ului, nu este aprobata(am patit-o si eu)deci ai avut noroc, pot spune, ca aceasta a fost aprobata.Pe mine ma omoara intrebarile de genul:"alegeti dintre Miley si Selena"sau "alegeti dintre miley, selena, avril lavigne etc"sau cati ani are miley"sau"cine are id-ul lui miley"etc.Intrebarile astea sau asemanatoare vezi in fiecare zi x(. Si intrebarile cu webkinz sunt destul de deranjante...Ar trebui nu se mai accepte postarea de n ori a aceleiasi intrebari. Oricum, incearca sa nu mai postezi intrebari care ar putea isca scandaluri si nu-ti vor mai fi sterse.
Adevarat. 99%de la muzica, dragoste si beauty ar trebui sterse.adolescentii sunt de vina. din fericire cercul stiinta-filosofie e curat
Hi ca asta e tare bv ma criticule... daca continua asa cred ca in curand va primi ca dedicatie "cum sa jignesti o femeie" )))) bafta!