Nu e acelasi lucru.Parerea mea e sa te faci ca nu te intereseaza, fa-o pe indiferenta si spune-i ca si tu faci acelasi lucru, atunci el va deveni gelos si isi va da seama cum te-ai simtit si tu.
Am facut si faza asta..nu a devenit gelos, a zis ca acum nu ii mai pot sp ca el trimite cereri de prietenie.si a mai zis ca nu vede nimic rau in asta.eu ma gandesc ca atunci cand nu ai prietena, trimiti cere pentru ca asa, poate o sa intalnesti o fata pe care sa o placi.atunci esti interesat sa vezi profilul ei, pozele si postarile s.a.dar asa, cand ai prietena, de ce sa te mai interesezi de altele? la un moment dat a zis ca o sa isi stearga contul sau ca nu o sa mai trimita.dar nu vreau asta.sunt mai mult interesata ce motiv sta in spatele interesului sau fata de alte fete. poate reusesti tu sa imi zici un motiv.
Poate doar incearca sa aiba mai multi prieteni pe facebook si eu am facut faza asta si 1 saptamana nu am mai putut trimite cereri, daca nu pana la urma, intreaba-l de ce face asta, si spune-i ca te deranjeaza putin si ca te simti naspa ca face asta.
Are aproape 2000..in fine, cred ca mai bine as incepe sa invat decat sa ma tot gandesc la asta.doar ca detaliile de genul asta, chiar conteaza! cel putin pentru mine!
o seara frumoasa!
Nu e acelasi lucru.El cauta, se intereseaza, vrea sa vada, tu ii lasi pe altii sa caute, sa vada, sa se intereseze, dar nu esti interesata de ei.
Si faptul ca el cauta, nu ar trebui sa ma faca sa ma intreb daca ma iubeste la fel de mult cum zice?
Asta tu stii draga mea. Poate el cauta doar de curiozitate, sau poate te tine pana gaseste alta mai,, buna,,. Nu stiu eu asta.
Strict parerea mea, poate ca ma insel, fiecare om gandeste altfel.Dar eu cand ma uit dupa altele inseamna ca mi-a cam ajuns de-a mea. Adica deja incep sa prospectez piata, ca atunci cand incepe sa imi faca telefonul figuri si incep sa-l laud la toti ca sa pot sa fac un schimb mai repede Te iubeste, te doreste, tine la tine...dar poate ca nu destul. Si apropo de ce spune eroare1eroare: cine conduce? Care din voi raspunde la mesaje, care din voi vorbeste cand are timp? Pentru ca celalalt trimitemesaje, insista, spune,, bine, haide ca vorbim cand ai tu timp,, se implica, pe cand seful doar raspunde la mesaje. Nu stiu daca ai observat vreodata asta, eu am fost sub papuc si stiu cum e sa trimit mesaje luuungi si sa primesc inapoi raspunsuri ca ``Aha``.
Daca e asa,as fi foarte suparata, daca s-ar fi saturat de mine.e adevarat ca eu vorbesc in general, scriu mult si imi rasp putin, dar el zice ca e pentru ca el e baiat, si asa sunt baietii(adica ei nu scriu romane)...
Eu cred ca daca un baiat este interesat de tine trebuie sa te cucereasca in direct, nu pe calculator. Daca insa tu doresti sa citesti tot felul de minciunele pe facebook si sa te mandresti ca ai nu stiu cati admiratori, atunci iti asumi si riscurile de riguare si nu trebuie sa ai nu stiu ce pretentii. Prietenia nu se poate da sau cere ca pe o bucata de paine.
Nu ai inteles ceea ce am zic. iubitul meu(cu care ma intalnesc,nu vorbim doar pe fb) tot trimite cereri de prietenie fetelor.el e de parere ca e tot una,ca trimiti sau ca dai doar accept(eu sunt in situatia in care dau accept la cereri,nu trimit).eu vroiam sa intreb si altcineva sa vad ce parere are, ca poate sunt eu subiectiva, asa ca va intreb pe voi. daca vi se pare acelasi lucru sau nu.e o intrebare destul de copilareasca, dar avand in vedere ca e ceva la care ma tot gandesc, am decis sa pun totusi si aici.
Nu e acelasi lucru, normal ca nu e.
Ce face el arata intentie, ce faci tu doar reactie.
Agata pe facebook prietenul tau
19 ani.nu e asta, mi-a aratat ca ma iubeste.nu pot sa zic ca ii sunt indiferenta sau ca nu il intereseaza parerea mea, doar eu ma intreb care e adevaratul motiv din spatele cererilor si a interesului sau fata de alte,, profiluri" (de fete doar, ca nu trimite solicitari si la baieti).
Emilia19 întreabă: