| Shadow136o a întrebat:

Credeți că va fi al treilea război mondial? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca vrei sa fii luat in serios, posteaza intrebarea la categoria corecta, ca te vedem oriunde ai posta.

| Shadow136o explică (pentru Violleta2022):

Nu prea cred. Consider ca cei mai mulți navigheaza pe aceasta categorie

| Violleta2022 a răspuns (pentru Shadow136o):

Stii ca poti fii blocat de ADMIN, daca continui sa postezi la categoria gresita?
De ce nu respecti regulile si termenii de folosire a acestui forum?

| Celcestietot a răspuns:

Nu este stabilit niciun razboi! In fiecare an din 2014 cel putin apar stiri cum ca vine razboiul. Citeste din Biblie daca vrei sa stii cand vine WW3 si urmeaza-l pe Iisus daca vrei sa ai un loc in Rai.

| Shadow136o explică (pentru Celcestietot):

Am mai văzut răspunsul asta happy
Mulțumesc!

| Celcestietot a răspuns (pentru Shadow136o):

Cu placere! I-am dat copy-paste pentru ca nu mai avea rost sa scriu ceva cu acelasi inteleswinking.

| Shadow136o explică (pentru Celcestietot):

Știu știu happy big grin

| LoveSleep a răspuns:

Evident că nu. Pentru că un război nu ar ajuta pe nimeni. Cu tehnologia și armele pe care le avem în momentul de față dacă al 3-lea război mondial va avea loc, un al 4-lea se va lupta cu ciomege şi pietre, cum zicea Einstein parcă.

Rouhani și cu Trump joacă golf pe undeva și râd de ratații ăia ieșiti în stradă să țipe că vor răzbunare. Doar că primul tip nu poate să le zică să se ducă dracu acasă că sunt idioti, pentru că nu așa se face politică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va fi sa nu,,, noi nu avem vreun cuvant de spus, nici macar in Europa, ce sa mai vorbim pe plan mondial? Am trimis niste soldati si noi acolo, marile puteri au armate intregi si arme. Noi folosim armele de pe vremea comunismului. Ca de obicei suntem la mila marilor puteri. Sa ne rugam sa nu se intample vreun razboi. Nu cred ca va fi. UE e prinsa la mijloc intre SUA si Iran, va fi cam nasol pentru noi, suntem scutul SUA din partea europei, vezi Deveselu.
Sa fim optimisti si sa zicem ca sunt doar niste vorbe goale, amenintari pe post de sperietoare.

| Shadow136o explică (pentru anonim_4396):

Doamne Ajuta sa fie pace!

| Alexandrionelu a răspuns:

100% va începe cândva. Întrebarea este când? Peste o luna, un an, 10 ani, 100?

Întrebări similare