| gabriielaaa a întrebat:

Scuzați-mă iar n-am somn. Mă macină curiozitatea, o femeie si un bărbat pot fi doar prieteni?
Adică eu nu am nici o problemă de a fi prietenă (amică) unui bărbat.
Dar am înțeles că de nu există un interes ascuns bărbatul nu e prieten cu femeia. Nu zic că nu poate fi invers ca femeia să aibă interese ascunse.
Voi ce parere aveți, se poate imprieteni/amici o femeie si un bărbat dar fără interese?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Da. Bineînțeles că poate exista doar prietenie.
Am prietene bune de foarte mulți ani. Și nu mi-a trecut niciodată prin cap că ar putea fi altceva între noi în afară de prietenie.
Cei care spun că nu e posibil așa ceva, sunt cei care nu au avut foarte multe legături cu femeile în general. Dacă în viața lor există sau au cunoscut doar una sau două femei, e logic că nu poate exista doar prietenie, pentru că le vor fi stârnite instinctele.
Și nu poți să-i contrazici pentru că ăsta e adevărul lor. Nu poți să le explici, pentru că nu pot să înțeleagă ce n-au experimentat niciodată.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asta depinde de fiecare individ, barbati simt ceva atractie sexuala fata de prietenele lor, nu e vorba de a evita contactul cu femeile si de a nu fi catelusul ei de companie, a avea o limita de disponibilitate, contact fizic, daca stii de limita nu apare nimic, prietenia nu se transforma in iubire cum cred uni, daca fata nu e atrasa fizic de tine degeaba esti catelusul ei

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca DA. Niciodata nu am manifestat dorinte sau interese ascunse fata de sotiile prietenilor si colegilor mei de-o viata. Intre mine si toate femeile amintite exista o relatie de prietenie veche de mai multe zeci de ani, fiind de fapt si cei mai buni amici.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pot fi prieteni fara probleme, cu conditia sa nu se potriveasca ca parteneri/sa nu se placa in sensul ala.
Eu sunt baiat, si am prietenii bune si vechi cu fete, care merg doar pentru ca niciunul nu starneste atractia celuilalt.

| SG1995 a răspuns:

Se poate, dacă tipul nu ești atractivă pentru el, da. Gen am vorbit pe net cu una vreo 3 ani, vorbeam de toate dar nimic nici partea mea, nici din partea ei, iar unele discuți erau chiar personale.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Eu am mai multi prieteni barbati decat femei si nu urmaresc nimic de la mine.

| Steregoi a răspuns:

Nu se poate fara vreun interes mai ales se_xual.

| Jay1 a răspuns:

Da-Existaă nenumarate relaţii de prietenie, dar şi riscuri atunci când unul dintre prieteni încearcă marea cu degetul!