Da. Bineînțeles că poate exista doar prietenie.
Am prietene bune de foarte mulți ani. Și nu mi-a trecut niciodată prin cap că ar putea fi altceva între noi în afară de prietenie.
Cei care spun că nu e posibil așa ceva, sunt cei care nu au avut foarte multe legături cu femeile în general. Dacă în viața lor există sau au cunoscut doar una sau două femei, e logic că nu poate exista doar prietenie, pentru că le vor fi stârnite instinctele.
Și nu poți să-i contrazici pentru că ăsta e adevărul lor. Nu poți să le explici, pentru că nu pot să înțeleagă ce n-au experimentat niciodată.
Asta depinde de fiecare individ, barbati simt ceva atractie sexuala fata de prietenele lor, nu e vorba de a evita contactul cu femeile si de a nu fi catelusul ei de companie, a avea o limita de disponibilitate, contact fizic, daca stii de limita nu apare nimic, prietenia nu se transforma in iubire cum cred uni, daca fata nu e atrasa fizic de tine degeaba esti catelusul ei
Bineinteles ca DA. Niciodata nu am manifestat dorinte sau interese ascunse fata de sotiile prietenilor si colegilor mei de-o viata. Intre mine si toate femeile amintite exista o relatie de prietenie veche de mai multe zeci de ani, fiind de fapt si cei mai buni amici.
Pot fi prieteni fara probleme, cu conditia sa nu se potriveasca ca parteneri/sa nu se placa in sensul ala.
Eu sunt baiat, si am prietenii bune si vechi cu fete, care merg doar pentru ca niciunul nu starneste atractia celuilalt.
Se poate, dacă tipul nu ești atractivă pentru el, da. Gen am vorbit pe net cu una vreo 3 ani, vorbeam de toate dar nimic nici partea mea, nici din partea ei, iar unele discuți erau chiar personale.
Eu am mai multi prieteni barbati decat femei si nu urmaresc nimic de la mine.
Da-Existaă nenumarate relaţii de prietenie, dar şi riscuri atunci când unul dintre prieteni încearcă marea cu degetul!