anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(Scuze daca am gresit categoria, dar abia azi m-am inscris)
Saluut TPU.Am o intrebare.As vrea sa ma apuc de gaming, dar nu stiu un nume bun de gaming (sa se stie ca sunt fata). Stiu ca dupa ce ati citit propozitia de mai sus deja v-au venit nume cu otto tony sau etc.Nu vreau sa am un nume legat de cel adevarat al meu sau cel pe care il folosesc in acest moment pe TPU.Ma gandisem la un moment dat la un nume gen : "AGirlPlayingGames". Stiu ca nu tare multi au sa citeasca acest lucru pentru ca e destul de lung.Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

De ce trebuie să îți pui un nume așa de lung și din care să rezulte că ești o fată care se joacă jocuri video?
Tu vrei să te joci, sau să-i faci pe alții să se mire că te joci? Mi se pare destul de cerșetorie după atenție toată chestia asta, și nu știu de ce am impresia căîn afară de joculețele de pe facebook sau sims nu prea ai mai jucat nimic altceva.

| ottotony a răspuns (pentru Wøodenpints):

Nu vreau neaparat sa rezulte ca sunt o fata.Acela mi-a venit in cap.Si pentru cunostiinta dumnitale,eu am jucat Mafia II,Mafia II Joe's Adventures,Mafia II Jimmy's Vendetta,GTA IV,Paradise City, Need For Speed Pro Street, The Sleeping Dogs, Far Cry 3, PES 2013...Mai doresti sa iti mai spun? :3

| Wøodenpints a răspuns (pentru ottotony):

Îți dai seama că oricine poate lua titluri de jocuri de pe net, atâta timp cât are un comp în față. Deci, ai cam înșirat degeaba titlurile alea.