| Classiffied a întrebat:

Scuze poate va plictisesc dar am o problema
grava
atat degrava ca nu va puteti imagina
cat doare asta
vce parere aveti de baietii creoli?
sincer
nu stiu cum sa explic
dar ma urasc pe mine insumi o uras si pe mama
ca m-a facut asa urat
ma rog nu asta e problema problema este ca mama bronzat
si acum viata mea e un cosmar
stiti cat de greu e sa fii creol?
sa e ascunzi de lume pentru ca ei cred ca sut romm
nu sunttttttt
si chinul pe care il trag in fiecarez i cand ma imbrac chiar si cand e cald cu gegi foarte groase
ca sa nu ma faca soarele si mai rau
si sa merg cu fata in jos ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrr

Răspuns Câştigător
| ana2205 a răspuns:

Hei, nu trebuie sa-ti fie rusine cu tine insuti.Inteleg ca te simti prost si imi pare rau, dar nu te mai ascunde, nu are rost te ranesti singur. Uneori trebuie sa acceptam realitatea asa cum este.Si ce daca esti putin mai inchis la culoare, si chiar daca ai fi rrom, care e problema? Esti om, ai si tu drepturi, suflet...trebuie doar sa te afirmi in societate cu ceva pozitiv. Daca celalti vor vedea partile tale bune prea putin va mai conta etnia.
Am avut colega o rudareasa, copii mai vorbeau despre ea, dar fata a continuat sa invete si sa-si spuna ca fiecare crede ce vrea, ea stie ce este si ce vrea sa fie!
Poate ar trebui sa-i urmezi exemplu, in fond nu conteaza cine esti ci ceea ce esti!
Sper ca te-am incurajat macar putin!

1 răspuns:
| veveroi a răspuns:

Pai nu stiu de unde ti-a venit ideea asta. dar mie una mi-ar fi placut sa fiu creola acum daca nu ai observat toata lumea incearca sa capete un pic de bronz sau un pic mai mult

si nu mai trai gandindu-te la acest complex.gandestete la partea plina a paharului pentru ca asa e cel mai bine

cine te va iubi te va iubi pentru ceea ce esti nu pentru cum arati.prietenii adevarati vor fi aceia care iti vor ridica capul atunci cand tu vei merge cu el plecatwinking

altii ar fi mandri in locul tau ca au tenul asta

hai bafta si nu mai fi asa ca ne suparamlaughing

>big grin