| Mefisto23 a întrebat:

Se apropie alegerile. Mergeti la vot? Care dintre candidati (in afara de Basescu, cred ca ne-am lamurit cu totii.) credeti ca e cel mai potrivit pentru a conduce tara si de ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu vreti sa votati mergeti si anulati-va votul! Nu stati acasa ca e posibil sa voteze apoi altii pentru voi!

10 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Pana acum nu am votat niciodata, in ideea ca sunt numai retardati si orice as alege, tot rau iese. Dar am suferit un adevarat soc cand am vazut ca becali si elena basescu sunt europarlamentari. Asa ca acum am sa merg. Cine candideaza? Basescu, Geoana, Antonescu, Becali... astia sunt?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Îl voi vota pe Oprescu chiar daca si asta este un mincinos, toti cand se vad acolo sus uita de promisiuni li se pare ca nimeni nu poate sa îi mai dea jos.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Cred ca-l voi vota pe Oprescu pentru ca este independent. Ma scoate din sarite politizarea tuturor institutiilor (vin ai nostri, pleaca ai vostrii). Nu conteaza cat esti de cretin sau tembel, daca esti membru marcant de partid esti automat si la conducere. Macar in memoria celor care au murit ca sa scapam de dictatura trebuie sa votam, pantru ca nu suntem deloc departe de o noua dictatura, mai perfida si mai periculoasa decat cea care a fost. Cel putin, comunistii nu au vandut tara...

leonardk
| leonardk a răspuns:

Dane sunt convins ca vei sti exact care este persoana cea mai apta sa conduca tara asta. Ma abtin sa te votez cu stupid cum ai facut-o tu. Intrebarea cerea un nume si o justificare a alegerii - tu nu ai oferit prin raspunsul tau, satisfactie niciuneia dintre cereri dar te consideri mai putin stupid decat unul care a trait 27 de ani in regimul vechi si 20 in "democratie". Am mare incredere in "votul" tau apt!

| Dan a răspuns:

Da, ma duc la vot. Am sa votez persoana cea mai apta sa conduca Romania.

| Mefisto23 explică:

Pai e absenteismul o solutie? Pentru ce?

| Mefisto23 explică:

Scuze brotacelu, ti_am dat stupid din greseala.

| Mefisto23 explică:

Eu vreau in fruntea Romaniei un OM (in primul rand) destept, cult, educat, familist, cu viata discreta, ne-obsedat de scandaluri si publicitate, care intelege ce e democratia si stie sa o imparta ..egal. Vreau un om care la randul lui sa fie sustinut de alti oameni de acelasi calibru. Vreau sa se schimbe ceva in decembrie 2009. Daca acum 4 ani votul meu onest sau votul tau - care ai stat acasa a fost furat miseleste si transformat in hohote sinistre pentru 5 ani, GATA! Vreau schimbarea. Asa au vrut si cei care au murit in 89. Schimbare. Si Slava Domnului am trait bine pana prin 2000. Poate nu toti, dar majoritatea. Va salut!

| Brotacelu a răspuns:

Nu ma duc, am fost decat cand a trebuit sa alegem "da" sau "nu" pentru a-l da pe basescu afara. De atunci ii **** in **** pe toti.

| ali_8949 a răspuns:

Sincer, nu ma voi duce. Ce e asa de interesant in a-l vota pe cel care sa ne fure mai tare? toti sunt la fel. Toti vor banii care sunt la mijloc, prea putin le pasa lor de noi. E romania, trebuie sa te trezesti!