Iadul, in mod sigur. Din cate se spune, in rai trebuie sa fie mare plictiseala. In iad, in schimb, actiune la greu.
Mi-e teama ca n-o sa mai am loc in iad, iar in rai mi-e teama ca nu mi-e locul. Vreo rascruce de drumuri?
Acum doamne iartă'mă... mie mi'ar fi tot una. Dacă în Rai e tot ce ai visat atunci vreau un concert Nirvana, nişte Timişoreana, un Kent şi niste pletoşi. În Iad oricum găsesc toate astea...so mi'e bine oriunde.ini mini mani mo
O intrebare nemaipomenita.
Prefer sa vizitez iadul, pentru a sti de inainte ce ma asteapta. Sa stiu sa ma pregatesc sufleteste.
Bafta.
Gabriela Cunosti gramatica? Bun, daca nu cunosti iti raspund ca da, este o intrebare.
Iadul, parinte. Vreau bautura, tigari, femei nu vreau ca nu-s pe dos, dar vreau barbati, orgii, vodka, cazacioc, si se stie. Pasholna turbinkaya.
Raiul.Sa vad daca se apropie de cum mi`l imaginez eu! Si sa-l intalnesc pe Dumnezeu sa-i cer iertare si sa`mi poata arata viitorul si daca o sa incerc sa nu mai fac atat de multe pacate sa`mi spuna si cati ani voi trai
Iad. Tot ce e bun in viata e imoral, ilegal sau ingrasa.
In Iad o sa fac tot ce-mi trece prin cap. Si sper sa-l vad pe Kurt Cobain...
Nu vreau sa va dau nimic de gandit. Dar Dumnezeu a facut iadul, pentru a te pedepsi daca incalci regulile. Te trimite acolo, unde sa arzi, sa te sufoci, sa suferi, sa te intoxici. Un loc al suferintei si al groazei, unde te chinui la infinit. Dar Dumnezeu te iubeste. Voi ati face asta unei persoane pe care o iubiti? Nu prea cred. Cand cineva ma va face sa inteleg aceste lucruri, si multe altele, credinta mea va fi pura si neintrerupta
Parinte ce pastile iei pentru cap? cam delirezi
in iad si in rai nu se fac vizite, sunt bilete doar DUS!
pana una alta o sa stam pe pamant,
Pai eu as alege Raiul pentru ca as vrea sa il intalnesc pe Dumnezeu si sa imi cer scuze pentru toate pacatele mele! Pentru ca eu chiar nu am chef sa ajung in Iad... dar am auzit ca majoritatea ajung in Iad...Dar mie imi este tot una dar mai bine este in Rai cu Domnul.
Unde m-as duce? In iad, normalVii si uh cu mine parinte?Hai ca ne asteapta Satana creca...glumeamfara suparare parinte...respectu meuimi plac intrebarile tale de nu' mai pot
Hmm... daca nu vom reusi sa intelegem ce inseamna cu adevarat maretia lui Dumnezeu si nu ne vom cai pentru pacatele noastre...probabil majoritatea vom ajunge in iad.
Mi-as dori sa pot vedea macar si raiul.Ar fi genial daca as avea ocazia sa imi cer iertare si intr-un "alt mod".
Vara asta voi avea nevoie de un pahar de vodca si o femeie depravata sa mai scap de stres. depinde de pachetele de oferte pe 2010
As merge in amandoua locurile in rai pentru ca acolo e bine si frumos in iad ca sa vad cum e acolo si ca sa pot aprecia binele mai bine stiind cum e cand e la rau
De ce ne limitezi optiunile? Eu vreau in Purgatoriu, imi place climatul temperat continental. Si oricum toti trec pe acolo, pot sa dau mana cu toti si sa-i chem la cafea.
Un gamer inrait ajunge in iad...
Dupa vreo 2 ore ala cu cornite ii da un telefon lu Doamne Doamne.
-Auzi Doamne, ce nebun mi-ai trimis aici, ca i-a omorat pe toti, o rasturnat toate cazanele si acum alearga de colo, colo striga peste tot "Unde este iesirea catre nivelul 2!"
inainte de vreo excursie as cere o brosura sa ma informez mai bine...
As alege iadul. pentru ca as vedea acolo o gramada de vedete o gramada de bunaciuni superstaruri si toate alea. Cu alte cuvinte toata lumea buna si as mai vrea sa vad daca au efecte speciale mai faine decat alea folosite in filme. In rai cred ca e al naibii de plictisitor.
cristinicamititica întreabă: