| Parintele a întrebat:

Se apropie vara, minunat, nu? Daca ar fi sa faceti o excursie si ati avea de vizitat raiul sau iadul ce ati alege?

Răspuns Câştigător
| hippiemuslim a răspuns:

Ma duc sa-i vad pe Einstein, Feynman si Darwin big grin (IAAAAD)

31 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi vine să cred... Cum poţi să acorzi fudiţă unui astfel de răspuns? Cum poţi să accepţi asfel de răspunsuri, fără să-i "înveţi" de bine pe aceşti useri?!
Sunt de acord doar cu câteva persoane, dar restul... no comm.
Sinceră să fiu " @Părinte " te "urmăresc" de ceva vreme şi am observat multe greşeli şi la tine... aşa că învaţă să nu mai critici când cineva greşeşte, ci să-i explici calm, clar şi frumos ceea ce a greşit sau unde a greşit! La vârsta ta şi la cunoştinăele tale mă aşteptam la nişte întrebări mult mai serioase. Nu mă refer neeapărat la această întrebare... Şi aş dori să mai subliniez ceva: Dumenezeu NU se scrie niciodată prescurtat şi cu "d" mic.
"Răspunde d-zeu rugăciunilor?" Nu ai învăţat şi tu la teologie sau cel puţin la Biserică?! Apropo fi liniştit NU eu te-am votat cu stupid sau nefolositor, probabil te vei întreba de ce dau un răspuns anonim, NU din acest motiv, ci prefer să-mi păstrez identitatea happy NU am nimic cu nimeni şi dacă te-aş vota negativ ar fi egal cu 0 puncte. NU are rost!
O zi faină şi mai multă întelepciune " @Părinte"...
Domnul să vă binecuvânteze cu mult har, dragoste... TPU! happy

Răspuns utilizator avertizat