| kagome_8372 a întrebat:

Se apropie ziua mea; si de cand eram mica mi-am zis ca la 15 ani o sa cer cadou o chitara clasica [ sunt fata apropo ].
Nu am voce, dar mi-ar placea foarte mult sa stiu macar sa cant la chitara. Ce parere aveti este greu? Prietenii imi spuneau ca trebuia sa incep de mica sa cant si ca nu e bine sa ma apuc la 15 ani dar eu ii ignor ^^ [ voi ce parere aveti despre asta? conteaza la cati ani te apuci de cantat? ] Aproximativ cat costa cursurile la chitara si cat timp trebuie sa le iau?

ps : Cum se canta la chitara mai bine cu degetele sau cu pana? Am auzit ca la degete se vor face besici si vor durea.

Sa imi cumpar chitara acustica sau clasica?

1 răspuns:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu sunt mă pricep eu prea mult la capitolul ăsta dar îţi spun ce ştiu. Nu are legătură oricum cu vârsta la care te apuci, nu e o mare diferenţă dacă învăţai de mică sau înveţi acum tot una e.Ai să cânţi şi cu pana şi cu degetele şi da e adevărat că te vor durea. O chitară din câte ştiam eu e în jur de 350-400 de lei şi cursurile depinde până la urmă de profesor dar cam 35-50 lei ora. Dacă chiar vrei să înveţi te sfătuiesc să te apuci, ideea e să fi motivată şi să nu cumperi chitara şi doar atât.Baftă!