Eu nu l-as ierta. Nu merita. nu-ti este prieten. Mergi la medico-legala si fa-i reclamatie la politie, reclamatie in care sa-ti prezervi dreptul de a-l da in judecata.
Tu nu ai parinti? Eu daca eram tatal tau as fi aruncat o galeata de apa rece pe el cat dormea si l-as fi scos in suturi afara noaptea, apoi si l-as fi dus eu personal la politie.
Adica tu dormi la mine in casa si imi bati copilul?
Nu ai meritat cu siguranta asta dar nu mai lasa o carpa de om sa te calce in picioare. Ia atitudine.
Daca povestea asta e adevarata e nasol tare, cati ani ai de nu poti sa te aperi si tu? Sa-i pupi picioarele si dupa ce mananci bataie tot tu sa iti ceri scuze?
Daca e asa chiar ai probleme bro.
Mergi la politie, nu are voie sa te bata nimeni, depune plangere. Asta nu e prieten, e un prost.
Nu ai nicio vina in asta si imi pare rau ca te simti vinovat. Nici eu nu am multa experienta cu relatiile cu oamenii, insa ce am invatat pana acum este ca trebuie sa alegi niste limite care sa va faca pe amandoi sa va simtiti comod in compania celuilalt. Tine de voi doi sa le alegeti, insa ideea este sa fie ambele persoane de acord cu ele, ca sa nu existe situatii in care unul il face pe celalalt sa se simta rau. Ceea ce a facut prietenul tau este foarte gresit. Nu a fost deloc normal ce a facut el si sincer nu inteleg de ce inca il mai consideri prieteni. Din nou, imi pare extrem de rau pentru ca ti s-a intamplat asta si inteleg ca e singurul tau prieten, insa pentru tine ar fi mai bine sa il lasi. Este doar decizia ta insa, dar daca spui ca te-a distrus asta si ca iti era frica de el atunci cel mai bine este sa il lasi in pace, ca nu merita sa iti bati capul. Chiar daca era singurul tau prieten, iti poti face oricand altul.
Cat despre greselile tale... Ai si tu cateva. Dar nu in legatura cu mesajul, ci cu faptul ca inca il consideri prieten si ca nu ti-ai luat apararea. Inteleg ca iti era frica si e ok, unii oameni asa reactioneaza, ingheata de spaima, insa ar trebui ca pe viitor sa incerci sa te aperi cand cineva e violent (fie violenta fizica, verbala sau emotionala). Fara asta cel putin eu una nu cred ca ai gresit cu nimic.
Spuneai ca ai lesinat si ca ai sangerat in frig. Cum te simti? Ai mers la un doctor sa vezi daca e totul in regula? Spuneai si ca te-a distrus asta. Nu are sens sa te invinovatesti, nu ai gresit cu nimic ca l-ai facut prost (chiar este) si nici nu meritai asta. Esti bine?
Daca iti doresti putem sa mai vorbim pe privat.
Sarbatori fericite! ( si la multi ani daca te cheama stefan )