Nu e mânat de ură, ci de dorința de adrenalină/suspans și de a creea controversă, a vorbi lumea indirect despre el, gen: "Autorul anonim care a scris lozinci anti-partid chiar pe gardul primarului".
Dar, banuiesc, si de Dorinta de Dreptate? EGALITATE¿? ( atat in Drepturi, caci in Obligatii, e Clar! )
Un 'Robin Hood' ce nu fura¿
( dar distruge proprietatiile altora " burgheziei locale " in numele Dreptatii si Egalitatii?
AMIN!
Un infractor foarte usor de prins, in 2022. Cel tarziu la a doua iesire, ii plateste primarului toate daunele suferite, are dosar penal cu pata pe cazier, condamnare cu suspendare, ore de munca in folosul comunitatii si amenda penala.
Un prostan, asa l-as numi.
Dupa faptele astea de haiducie, cred ca pleaca direct pe santier in Italia, sa-si plateasca datoriile si sa-si mai piarda din imaginea formata.
Și dacă operează de multă vreme așa și nu a fost prins, nici bănuit, și nici n-o să fie?
Tot un prost ramane.
Si nici despre politie si primar n-as avea o parere prea buna, daca nu sunt in stare sa previna actele de vandalism.
N-ai idee din cate unghiuri esti filmata de camere de supraveghere, cand iesi pe domeniul public.
E imposibil sa mai faci ceva si sa nu stie autoritatile, in ziua de azi. Poti sa iesi din casa deghizat complet in Mickey Mouse, tot se vede imobilul din care ai iesit, se identifica si se audiaza toate persoanele care au intrat in acel imobil (si nu au mai iesit in timpul faptei).
Desi incearca sa se simta un fel de Iancu Jianu, este totusi un infractor in fata legii.
Vandalismul si distrugerea bunurilor reprezinta o infractiune conform legii, din ce stiam eu.
Acum, depinde de tine cum il cataloghezi.
Faptul ca o face doar pentru distracție deci nu o face din dorința de a le da o lecție corupților, cu toate ca și dacă ar face din alte motive pentru mine tot un teribilist cu intenții evidente de încălcare a legilor și drepturilor unor oameni, cu atât mai mult cu cât o face pentru plăcerea proprie.
Cel mai bun răspuns!
M-am pripit și i-am acordat funda lui ParadiseKiss, dar răspunsul tău e cel mai definitoriu.
Mulțumesc, nu condeaza funda, mie oricum mi ai dat multe fundițe
Cel mai bun raspuns, zici tu esti sigura? Mai vii si mai si scrii ca te-ai primit si ai dat raspuns castigator cuiva care de fapt nu ar fi trebuie sai dai
Raspunsul asta ce spui tu ca este cel mai bun nu-i mai bun ca altele.
Cel mai bun raspuns si mai simplu la dat primul care a raspuns, a spus clar este un infractor.
Cea spus Emma dei asa sa zici wow?
Iti zic eu Emma a zis si chestii gresite, alea gen " sa le dea o lectie coruptilor" adica care corupti?
Stie ea sau tu ca primaru este corpupt? Pina cand cineva nu este prins nu poti face afirmatii de genul asta, asta arata cit de slab ginditi. In afara de asta daca ala este corupt, este alegerea oamenilor ca lau ales, deci tu si altii ce faceti, sinteti impotriva majoritatii?
Deci te supui majoritati, nu esti tu judecatorul cuiva, ori Emma, sau mai stiu eu cine.
Deci raspunsul ei cel mai definitoriu e cel mai slab dupa mine.
Deja a pus eticheta unora, aia is corupti, poate ca sunt, dar hotu neprins e negustor cinstit asa spune si in biblie, nu poti acuza pe cineva fara sa ai nu stiu citi martori.
Uite de ce se iau unia pe aici de tine, asta asa sa ai idee
E cel mai bun raspuns pentru ca tu te raportezi la ce crezi tu ca ar fi raspunsul corect. Insa, emițatorul dorea un altfel de raspuns. Care e si raspunsul corect si de unde aflam 2 lucruri.
1. Cine e persoana responsabila de acele fapte de vandalism.
2. Aparent ii fac placere senzatiile tari romanesti.
Am vrut sa-ti raspund la felicitare prin felicitare dar nu m-a lasat site-ul de aceea raspund aici.Eu cred ca la mansarda femeia nu are ceva in regula.(adica mental nu este deloc sanatoasa).Nu sunt de acord sub nici o forma ca cineva sa-si faca autodreptate-sunt de acord ca cineva daca nu este de acord cu ceea ce intrepride justitia si ordinele legii din aceasta tara trebuie sa lase sa le rezolve Dumnezeu.Eu sunt o femeie care crede 100 la suta in Dumnezeu, si stiu ca mereu Dumnezeu are rezolvarea cea mai buna pentru toate problemele. Femeia asta nu are nici o credinta si mi-e mila de ea din acest motiv.Cine razboi seamana razboi culege.Mai este si o porunca din cele 10 :Matei 7:1-12 VDC
Nu judecați, ca să nu fiți judecați. Căci cu ce judecată judecați, veți fi judecați; și cu ce măsură măsurați, vi se va măsura. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău și nu te uiți cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? Sau cum poți zice fratelui tău: ‘Lasă-mă să scot paiul din ochiul tău’ și, când colo, tu ai o bârnă într-al tău? Fățarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, și atunci vei vedea deslușit să scoți paiul din ochiul fratelui tău.
Deci nu sunt deloc de acord cu ea.Eu sunt trecuta de prima tinerete si de jumatatea vietii si pot spune ca Dumnezeu exista si ajuta mereu.Ca ai lectii de invatat in aceasta viata:da.Ca nu este usor in aceasta viata:da.Dar mereu este bine daca ai credinta si actionezi dupa credinta, te rogi la Dumnezeu, decat daca te lepezi de el si crezi ca tu fara credinta si ateist rezolvi totul mai bine.
Zici tu ca in deplinatatea facultatii mentale-dar chiar asta e cel mai periculos lucru ca de foarte multe ori cei care nu sunt total normali in anumite situatii pot sa para asa caci pot avea personalitate duplicitara.
O persoană în deplinătatea facultăților mentale NU se duce la diverse persoane și le scrie cu spray de grafitti pe gard, le sparge geamurile, le măzgălește mașinile, etc.
In concluzie, nu este în deplinătatea facultăților mentale si ma intreb cum si-a facut o reputație bună.
Cand ai specificat " vreme neprietenoasa " instant in minte mi-a aparut cazul Ramaru ( " Vampirul din Bucuresti " ) , aparent si ala ataca tot noaptea si pe vreme neprielnica ( dar ca e clar ca era nebun nebun .
Din ce ai DESCRIS! tu Aici, nu mi-as face o parere asa rea despre aceea persona, din contra, Poate! as considera chiar ca e o persoana interesanta¿ Doar ca DE UNDE ne putem da seama ( atat eu, cat si ceilalti ) de CARACTERUL & INTENTIILE! acelei persoane, desigur, daca nu lasa si un Biletel Explicativ ( dar asta ar insemna : " incercati sa ma prindeti ACUM!, ca v-am spus chiar cine sunt! Chiar asa prosti sunteti¿ Nici cu indicii nu reusiti? " ), sau... ca " infractorul " chiar a fost prins si acum da " explicatii " din Sediul Politiei
Alfel cum sa stim noi aceste amanunte?
Si sa ne dam seama ca el / ea NU are probleme psihice?¿ ( & e introvertita, cumsecade, cu o reputatie buna ?¿ )
-chestiile pe care le face, nu le aplică oamenilor simpli, ci primarului, de exemplu, și altor corupți din zona unde stă.
Nu e mânat de ură, ci de dorința de adrenalină/suspans și de a creea controversă, a vorbi lumea indirect despre el, gen: "Autorul anonim care a scris lozinci anti-partid chiar pe gardul primarului".
Daca nu sunt eu primarul corupt , desigur ca nu ma deranjeaza!
( P.s Nu as putea fi niciodata un primar corupt! ), deci..., banuiesc sunt in siguranta
Well, cum ați cataloga un astfel de comportament/o astfel de persoană?
Well , cum am spus - e greu daca nu ai si " descrierea" facuta de tine aici! DOAR Faptele!
Ce as crede?
Daca intr-adevar e un primar corrupt, Nu conteaza cine a facut-o, bine ca a facut-o! & bravo lui!
Sper doar ca sa distrat! ( )
M-ar amuza cumplit o asfel de ' strengarie' si poate... as dori si eu sa particip?
O analiza bine facuta, zic. Insa incompleta spre final.
Dar, banuiesc, si de Dorinta de Dreptate? EGALITATE¿? ( atat in Drepturi, caci in Obligatii, e Clar! )
Un 'Robin Hood' ce nu fura¿
( dar distruge proprietatiile altora " burgheziei locale " in numele Dreptatii si Egalitatii?
AMIN!
Cum ai putea cataloga o persoana care vandalizeaza proprietatea unor persoane? "Infractoare"