Daca prin familie vorbim de parinti atuni inseamna ca este prea depedent si controlat de respectiva familie, care probabil la randul ei e prea posesiva si respectiva persoana nu are curajul sa se desprinda de ei sa iti vada de viata lui.
Daca prin familie vorbim de sot/sotie + copil e o lipsa grava de comunicare si incredere in acea familie.
Dacă locuiește cu familia, cu siguranță familia o obligă să contribuie la cheltuielile comune.
Cât?
Proporțional cu cât câștigă.
Cu cât spune că câștigă mai puțin, cu atât va contribui mai puțin și îi rămân bani mai mulți pentru cheltuieli personale.
(d-na profesoară, am răspuns bine? ce notă îmi dați? )
Este normal, nu este nimic ciudat pentru ca oamenii tind sa cheltuie din banii tai mai mult poate decât li se permite obrazul și este normal sa iti ți secret unele informații, chiar dacă pare aiurea sau lucruri de genul acesta. Personal nici măcar nu as spune cât am salariul sa fiu sincera, pana la urma treaba respectivului cât bani are și ce face cu aceștia
Ce motive? Știe să manipuleze și să mintă fără nici o reținere, dar majoritatea oamenilor mint
anonim_4396 întreabă: