| KarlLagerfeld a întrebat:

Se folosesc arme psihotronice asupra noastră? Asupra sănătății noastre? Așa susțin unii! Oare au probleme mintale grave aceste persoane sau au dreptate?

7 răspunsuri:
| mircea20039qjri a răspuns:

Efectiv nu folosește nimeni nimic de genul. Cei de la putere sunt prea ocupați sa fure cât mai mult pana li se termina mandatul. Eu propun sa lăsăm teoriile și sa ne găsim alt hobby.

| KarlLagerfeld explică (pentru mircea20039qjri):

Eu nu am afirmat asa ceva, nu sunt dus cu cabinawinking
Am preluat de la o tipă aceasta afirmație

| MistarGoGu a răspuns:

În parte au! Serviciile de Informații au dezvoltat substanțe și tehnici de " prelucrare " umana!
Multe alimente procesate *( sucuri, dulciuri, energizante ) conțin asemenea substanțe!
Uita-te la copii & adolescenții de azi ce comportamente agresive și deviante au!
Chiar și cei din familii educate când întra în contact cu asemenea substanțe o cam iau razna!
Ce nu știi ca exista pe agenda " elitelor " programul de reducere a populației?
De vreo 40 de ai despre asta se tot discuta!
Prin războaie, alimentație && la 20 -30 ani câte o " vaccinare " cu japca după o molima inventata tot de ei!
Și uite asa mai dispar 300-500 milioane!

| KarlLagerfeld explică (pentru MistarGoGu):

Și cum ne ataca psihotronic prin acele substanțe și tehnici de prelucrare? Ce tehnici de prelucrare se fac mai precis?
Știu că psihotronic cu arme dotate ne ataca de la distanță parca nu prin alimentație și mâncare procesata.

| MistarGoGu a răspuns:

Unii pooliticieni au înțeles ca oferind poolimii *( plebea ) PAINE & CIRC în cantități egale atunci poolimea sta liniștită absorbita de gunoaiele televizate de media! Mai nou o freacă făcând live-uri pe Tiktok pentru donații *( 2 shaorme și o vacanta la bulgari )!
Când pâinea începe sa lipsească și rămâne doar CIRCUL apai este nasol!
Iese poolimea în strada cu furci și topoare ca la 1907!
Concluzia?
Pâine & CIRC! Cu moderație!

| MistarGoGu a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Intreaba un ofițer de Informații dar aia o sa fie ultima întrebare din viata ta!
Varianta 2. Mergi student la Academia Nationala de Informații și afli acolo tot ce vrei!
Tehnici de psihologie, manipulare, controlul maselor! TOT tacâmul!

| MistarGoGu a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Sun echipamente care generează impulsuri electronice pe spectre de frecventa diferite perceptibile de urechi, sau tot corpul uman și care generează stari de " nervi ", agitație, panica sau chiar groaza!
Sunt persoane cu abilități de control mental și hipnoza care din câteva vorbe te fac sa sari de la un balcon sau sa te arunci singur în fata unei mașini simulând o sinucidere!