anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se mai intampla din cand in cand sa te impiedici pe strada? laughing

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Normallaughing
Deja m`am obisnuitrolling on the floorDeh oh go on eu cad si stand pe locrolling on the floor
M`a facut mama impiedicata...straight face laughing big grin

20 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Uneori. Nu cat sa cad, dar destul cat sa ma dezechilibrez. Ma amuz de cat pot fi de aiurita si merg mai departe.

cami
| cami a răspuns:

Pfff, de multe ori. Si chiar daca nu-s bolovane. Si mai ales daca am emotii, pur si simplu mi se impletecesc picioarele laughing

| SweetCandy a răspuns:

Eu nu am preferinte, ma impiedic oriunde in casa pe strada, nu mai conteazalaughingasa am fost de mica si asa o sa sfarsesclaughing

| Cryssy a răspuns:

Da... mi s-a mai intamplat blushing

| viatadecacatt a răspuns:

Daa uneori ma intreb ma eu sunt proasta saurolling on the floor
Acum cateva zile urcam o scara mai inalta asa la o farmacie si am cazut in genunchi m au vazut niste baieti cica:"Ba da impiedicata mai e ma asta" m am simtit cam prost dar.asta e!laughing

| JustMeFlory a răspuns:

Nu!big grin
Dar mi s-a intamplat sa raman desculta.laughing Aveam tocuri si nu mai stiu in ce mi-a ramas intepenit tocul, si eu am ramas descultaa! Soarta!laughing

| asya a răspuns:

Mie nu...prietenului meu mereulaughingRad copios cand roseste pana in varful urechilor! Intr-o zi trebuia sa trecem de un lant(e post de gard) asa mai inalt si imi atrage atentia sa am grija fiind mai mucoasa(pitica)...bine la mistoh! Cand am trecut aman2 el s-a impiedicat si a cazut! Era extraordinar de multa lume in jur...nu m-am putut abtine si am inceput sa rad de el in hohote! Incercam doar sa fac haz de necaz...si el s-a suparat!

| DianaLostInDreams a răspuns:

Da laughing, mai mereu mi se intampla ba sa ma impiedic, ba sa dau peste lucrurihee hee asta e.sunt cu capu in noriblushing

| marry a răspuns:

Da mi s-a intamplat.

| faranume a răspuns:

Nu chair des... dar se uita toti la minelaughing)
sh incep sarad sh pana la urma rad si eu sh merg mai departebig grin

| alexa a răspuns:

laughing... da de multe ori
mai ales dimineata cand ma duc la scoala sunt tare ametita si ma impiedic de multe ori pe drum.nu k nu as vedea pe unde merg, dar pur si simplu nu pot sa mergsad
spre exemplu azi dim am traversat grabita strada si mi-am pierdut balerinul k din greseala am calcat stramb...iti dai seama k a trebuit sa intorc.si tot felul de chestii mi s.au mai intamplat

| MADALINAAAA a răspuns:

Poi cam da big grin. Sunt cam impiedicata de felul meu in toate situatiilehee hee

| bruneta_9895 a răspuns:

Nu

| twidi a răspuns:

Daaaa.Se intampla foarte des.Mai aiurea a fost odata cand eram la scoala si m-am calcat singura laughing.

| Ove a răspuns:

Intodeauna ma impiedic cand sunt treaz.Sunt cu capu in nori. Dar cand am ceva la bord nu am treaba sunt vesel...

| cyufulyky a răspuns:

Eu ma impiedic atunci cand cineva se uita la picioarele mele...mereu mi se intamplaat wits' endhee hee

pupiki:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Împiedicatul nu este nimic pe lângă căzătură!
Of, of, măi, măi.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot timpu am ceva cu scaunele si meselelaughing

cea mai tare experientza pe care am avut-o a fost vara trecutalaughingeram in centrul orasului cu o prietena mergeam linistita si la un momentdat simt ca ma trage cv de picioare nu mai puteam sa le misc tzopaiam ca o caprioaralaughingmi se inodase un plastic transparant de picioara atat de bine incat am aterizat cu capul drapt in popoul unei bunicuze din fata mealaughingnu-ti zic ce jenant a fostbig grin

| AllynaK a răspuns:

Daaaaalaughing) si nu numa p strada si kasa...tocmai mai devreme m-am impiedikat d firul d la laptop si acum cateva zile ca nu ma uit p unde merglaughing) p scari m-am impiedikat intr-o zi ca am fugit daca cadeam si mai era lume prin preajma era mai tare fazalaughing)) anul trecut eram cu fostul iubi mergeam p strada si era bordura el nu se uita si numa odata il vad ca se impiedika si se duceeee norocul lui ca n-a cazut ca ma treagea si p minelaughing) cat pot sa rad cand imi aduc aminte

| Angela_Radoi_1972 a răspuns:

Da, se intampla... si sa cazi... )))