Normal
Deja m`am obisnuitDeh eu cad si stand pe loc
M`a facut mama impiedicata...
Uneori. Nu cat sa cad, dar destul cat sa ma dezechilibrez. Ma amuz de cat pot fi de aiurita si merg mai departe.
Pfff, de multe ori. Si chiar daca nu-s bolovane. Si mai ales daca am emotii, pur si simplu mi se impletecesc picioarele
Eu nu am preferinte, ma impiedic oriunde in casa pe strada, nu mai conteazaasa am fost de mica si asa o sa sfarsesc
Daa uneori ma intreb ma eu sunt proasta sau
Acum cateva zile urcam o scara mai inalta asa la o farmacie si am cazut in genunchi m au vazut niste baieti cica:"Ba da impiedicata mai e ma asta" m am simtit cam prost dar.asta e!
Nu!
Dar mi s-a intamplat sa raman desculta. Aveam tocuri si nu mai stiu in ce mi-a ramas intepenit tocul, si eu am ramas descultaa! Soarta!
Mie nu...prietenului meu mereuRad copios cand roseste pana in varful urechilor! Intr-o zi trebuia sa trecem de un lant(e post de gard) asa mai inalt si imi atrage atentia sa am grija fiind mai mucoasa(pitica)...bine la mistoh! Cand am trecut aman2 el s-a impiedicat si a cazut! Era extraordinar de multa lume in jur...nu m-am putut abtine si am inceput sa rad de el in hohote! Incercam doar sa fac haz de necaz...si el s-a suparat!
Da , mai mereu mi se intampla ba sa ma impiedic, ba sa dau peste lucruri asta e.sunt cu capu in nori
Nu chair des... dar se uita toti la mine)
sh incep sarad sh pana la urma rad si eu sh merg mai departe
... da de multe ori
mai ales dimineata cand ma duc la scoala sunt tare ametita si ma impiedic de multe ori pe drum.nu k nu as vedea pe unde merg, dar pur si simplu nu pot sa merg
spre exemplu azi dim am traversat grabita strada si mi-am pierdut balerinul k din greseala am calcat stramb...iti dai seama k a trebuit sa intorc.si tot felul de chestii mi s.au mai intamplat
Daaaa.Se intampla foarte des.Mai aiurea a fost odata cand eram la scoala si m-am calcat singura .
Intodeauna ma impiedic cand sunt treaz.Sunt cu capu in nori. Dar cand am ceva la bord nu am treaba sunt vesel...
Eu ma impiedic atunci cand cineva se uita la picioarele mele...mereu mi se intampla
pupiki:*
Tot timpu am ceva cu scaunele si mesele
cea mai tare experientza pe care am avut-o a fost vara trecutaeram in centrul orasului cu o prietena mergeam linistita si la un momentdat simt ca ma trage cv de picioare nu mai puteam sa le misc tzopaiam ca o caprioarami se inodase un plastic transparant de picioara atat de bine incat am aterizat cu capul drapt in popoul unei bunicuze din fata meanu-ti zic ce jenant a fost
Daaaaa) si nu numa p strada si kasa...tocmai mai devreme m-am impiedikat d firul d la laptop si acum cateva zile ca nu ma uit p unde merg) p scari m-am impiedikat intr-o zi ca am fugit daca cadeam si mai era lume prin preajma era mai tare faza)) anul trecut eram cu fostul iubi mergeam p strada si era bordura el nu se uita si numa odata il vad ca se impiedika si se duceeee norocul lui ca n-a cazut ca ma treagea si p mine) cat pot sa rad cand imi aduc aminte