anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se mai plictiseste cineva?
Te provoc sa imi spui o gluma buna.

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

- Intr-un sat langa o fantana a crescut o mama singura 5 copii iar acum la batranete iti creste nepoti ca apoi sa fie trimisa la azil, dupa cum vezi viata e o ironie, ai grija de copii tai, traiesti pentru ei, iar ei toti nu pot trai pentru tine o zi

https://www.youtube.com/watch?v=I6tkf7u8IMU&list=RDMM&index=2

| SilentRain a răspuns:

Cum se numește un câine sărac?

| RAY a răspuns (pentru SilentRain):

Un sclav care a platit taxe si impozite statului roman iar acum iti linge ranile si nimeni nu il bagat in seama

| SilentRain a răspuns (pentru RAY):

Nu...,se numește sarăCuțu
Te-ai simți, asa-i?

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Man, nu mai bea. Alcoolul nu-ți face bine.
Uite cum te lovește melancolia.

| RAY a răspuns (pentru SilentRain):

Eu nu am platit, eu am primit tribut din partea romaniei in pustoaice de 18 ani

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Am băut apa minerala din Harghita, poate de asta

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

laughing

| SilentRain a răspuns (pentru RAY):

Pedofilache!

| liliana77any a răspuns (pentru SilentRain):

Vagabond?

| SilentRain a răspuns (pentru liliana77any):

Nu mă
SarăCuțu

| 1997onur a răspuns:

Kakași sa însurat

Ma doare burta rău-_- Doamne nu știu ce ma apuca sa mănânc la ora dulciuri am mâncat krax Haribo iar mi-am loat bounti cu cocos și la final fanta cu struguri 2l și am băut pana misa umflat burtica laughing)) abia respiralaughing))

| DonEduardo a răspuns:

O femeie batrana, bogata si nesuferita avea 3 fiice. Intr-o zi, ea se gandeste "Mai, ia sa vad daca sotul fiicei mele cea mare ma iubeste?". Se arunca in fantana si striga"Ajutor, ajutor!" Sotul fetei cea mare o salveaza, desi fara tragere de inima. A doua zi, se trezeste cu un mertan la poarta, si langa el era un bilet pe care scria "Bine faci, bine gasesti! Mama soacra." In urmatoarea zi, femeia se gandeste" Mai, ia sa vad daca sotul fetei mele cea mica ma iubeste?". Se arunca in fantana si striga"Ajutor, ajutor!" Sotul fetei cea mijlocie o salveaza, desi fara tragere de inima. A doua zi se trezeste cu ultimul model de Skoda la poarta si langa era un bilet pe care scria "Bine faci, bine gasesti! Mama soacra." In urmatoarea zi, femei se gandeste "Mai, dar ia sa vad daca sotul fetei mele cea mica ma iubeste?" Sre arunca in fantana si striga "ajutor, ajutor!". Sotul fetei cea mica, care stia de cele intamplate, isi zice"Mai, primului i-a dat un mertan, celui de-al doilea i-a dat o Skoda, iar mie o sa-mi dea un Logan. Oricum are un jeg de caracter". Asa ca o lasa sa moara. A doua zi, se trezeste cu un Rolls Royce la poarta si langa el era un bilet pe care scria "Bine faci, bine gaseti! Tata socrul.".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Te provoc sa imi spui o gluma buna" - Scad prețurile.

| c4nd4leante a răspuns:

Da, ma plictisesc.

Glumă:
Ce zice preotul când il vede pe ateist ca intra in biserica? "Mă mir!"

| Mihai_Andrei_Neagu_1995 a răspuns:

La cabinetul de pansamente asistenta întrebă pe toată lumea ce doreste, sau am fost singurul întrebat?