Incearca sa iei legatura cu ei printr-un fel sau altul,poate pe Facebook ca multi oameni au cont si dai de ei sau scrie-le, poate o sa mai depanati amintiri o sa iesiti la un suc sau la o bere, sa vedeti un meci de fotbal ceva.
Nu conteaza ce ai facut in trecut, trecutul a trecut, conteaza ce faci in prezent, sunt sigur ca ei ar vrea sa vorbeasca cu tine si sa pastrati legatura si o sa fiti prieteni chiar mai buni decat erati inainte.
Se mai pot*
Pai scrie-le persoanelor respective, spune-le ca ti-e dor de ele ca nu le-ai mai vazut de muta vreme si propune-le sa iesiti la un suc sau la o plimbare, sa mai discutati despre ce a mai facut fiecare sau sa depanati amintiri de cand erati mici
In primul rand prieten este o „legatura" relatie care in ziua de astazi e tratata ca da imi esti prieten doar cat timp pot sa te folosesc.Prieten e ceva ce pleaca din interior care nu se uita niciodata.Acum revin la intrebarea ta.Da se poate repara doar daca si el/ea te-a considerat cu adevarat prieten.De comunicat poti comunica, dar prieten nu cred ca poti numi din nou, doar sa va faceti de la inceput prieteni.Si inca ceva prietenia se claseaza in mai multe categorii si limite. Sper ca ti-am fost de folos.
Ollyshor întreabă: