| clauss a întrebat:

Se pare ca meteoritii dau tarcoale pamantului, Nasa a avertizat ca e posibil ca pamantul sa fie lovit in viitorul apropiat, mai nou a fost fotografiat unul din cei doi asteroizi care a trecut pe langa pamant, de doi astronomi amatori pe data de 8 septembrie. NU vreau sa sperii pe nimeni, dar voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Lavynyu a răspuns:

Ieri: Doi asteroizi de mici dimensiuni, descoperiti cu doar cateva zile in urma, vor trece astazi pe langa Pamant, la mica distanta, fara a exista vreun pericol de ciocnire cu Terra. Cele doua corpuri ceresti au fost identificate de savantii NASA de la observatorul din Arizona, anunta cotidianul britanic DailyMail. Primul asteroid, botezat 2010RX30, cu un diametru de aproximativ 20 de metri a trecut deja pe langa Terra in jurul orei 11:00. Cel de al doilea, 2010 RF12, va trece la o distanta de circa 78. 000 de kilometri de Pamant peste aproximativ 11 ore, mai precis la ora 22:00.
FUNDA?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca NASA nu ne pazeste fundul atunci cine?
Sunt pompati anual miliarde de dolari in compania aia asa ca ar face bine sa isi faca mai bine meseria si sa nu se mai ia la intrecere cu rusiiwaiting
Se aloca prea multi bani pentru arme nucleare si prea putini pentru lucruri cu adevarat importante. Daca nu se pregateste un al treilea razboi mondial de ce fiecare super putere se blindeaza cu arme nucleare

Elianna
| Elianna a răspuns:

Meteoriti au fost si vor mai fi! Cei care au trecut pe langa Pamant s-au dus in lumea meteoritilor! Sa traim cu speranta ca atunci cand va fi cazul se va actiona de catre toti muritorii acestui Pamant pentru salvarea lui! Dar nu are rost sa traim cu spaima, ca in povestea cu drobul de sare, ca daca!

| baru a răspuns:

Salut. Este adevarat. Am vazut si eu tot felul de reportaje, dar noi nu putem face nimica doar sa ne uitam si sa ne minunam, sau sa ne rugam la intreg. Dar, am vazut ca cei de la NASA, sunt pregatit pentru ori ce meteorit, sau comete care ar putea lovi pamantul. Cred ca mai repede, este vorba de soare decat de asteroid. Se spune, ca soarele la ora actuala este cel mai mare pericol pentru planeta Pa

| Cjay a răspuns:

Hei. pe langa Pamant trect in fiecare zii meteoriti de diferite marimi... Cei de la Nasa au mai spus ca in 2012 Sfarsitul lumii ar putea fii si din cauza ca un meteorit ar putea sa ne loveasca. exista mai multe ipoteze mai spun ca planeta Nibiru ne poate lovii sau ca sf lumii ar putea fii din cauza temperaturii foarte mari care a crescut sunt mai multe nu le pot spune pe toate aicihappy